Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számíthat a kor?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok közeleg a 20 és az a helyzet hogy nagyon nagy nehézségekbe ütközök csajozás terén. Nagyon kevés lány van aki tetszik is meg pl nem iszik sokat nem dohányzik stb ami nekem fontos 1.re és utána ugyebeár még megis ismerem aranyos 1 hllámhosszon vagyunk stb namost lassan 15 éves lánnyal beszélgetek és az a helyzet nagyon megtetszett, DE 15 LESZ... és szerintem az sok korkülömbség ami köztünk van. (amikor 17 voltam 14 éves lányt utasítottam vissza korkülömbség miatt)2013. márc. 1. 20:10
2/13 mosolyogj! válasza:
ha szereted nem számít a kor :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem hagyd a csajt a fiatalabb srácoknak :)
Elvégre egy 15 éves fiú, meg 11-12 éves csajra hajtson, vagy mi?
Alapból idős vagy hozzá.
4/13 anonim válasza:
Ez a korkülönbség már kezd gázos lenni, de az írásod alapján rendes szerelmetes kapcsolatot szeretnél és nem fogod ráerőltetni az akaratod, kihasználni a naivságát... ha ez tényleg így van, akkor nem számít a kor! :)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszok. Örülök hogy a még határesetnek tartjátok ezt a kor különbséget de talán a legnagyobb bajom hogy nem tudom ezt az egészet figyelmen kívül hagyni mármint neki se lesz jó ha végig arra gondolok hogy úr isten csak 15 éves. őszintén arrais gondoltam várni kéne 1 évet vagy nemtom 16 éves csaj 21 éves pasi elfogadhatóbb ...áááh
2013. márc. 2. 13:46
6/13 anonim válasza:
Szerintem sz*rd le a korkülönbséget. Én 16 éves vagyok (lány) és az előző kapcsolatomban egy 22 éves pasival voltam együtt. Az elején még zavart engem is hogy mekkora a korkülönbség de egy idő után már nem volt gáz se nekem se a barátomnak :)
7/13 anonim válasza:
Valaki légyszi magyarázza már el nekem, hogy mire jó ez... hogy mértnem jó a saját korosztály... (+/-2 év)
8/13 anonim válasza:
Hát sajnos az ember nem tudja befolyásolni, hogy kibe szeressen bele.
9/13 anonim válasza:
És Te pl. 22 évesen szerinted majd bele fogsz szeretni egy 16 éves srácba? Nemhiszem.
Na, erről ennyit...
10/13 anonim válasza:
Most ez miatt nem kell elítélni én se úgy terveztem, hogy ennyivel idősebb pasival fogok összejönni.sőt..úgy voltam vele max 3 évvel lehet idősebb de hát így alakult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!