Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számíthat csakis a belső?
Nyilván mindenki olyat szeretne, akivel van közös témája, közös tervei céljai, emellett vonzódik is hozzá. Ahol nincs vonzalom, az barátság. :)
Még sosem hallottam olyat, hogy benső. Olyat sem, hogy benső tulajdonság. Pedig nem vagyok alul művelt. Mindegy.
Ferfikent nem valoszinu. A keresztapam pl. 45 eves. Egy rendes dolgos ember, visszahuzodo. De szegeny kulsore eleg ellenszenves. Rengeteg baratja van, de a nok teren.. lehet meg szuz, nem tudom.
Nokent siman! Van egy volt osztalytarsnom, 3 cm szorok vannak a laban. Elol deszka hatul lec. A sminket, s a divatot nem ismeri, mondjuk nekem jellemme sem igazan tetszik. Mert annyira szereti az allatokat, hogy ha meglat egy kobor kutyat elkezd sirni. A lenyeg, hogy neki is van baratja! O az elo bizonyitek arra, hogy a lanyok teljesen mind1 hogyan neznek ki talalnak maguknak part.
Azért 9 hónap még nem a világ, én volt, hogy másfél évet voltam egyedül.
A szépség nagyon relatív: van, akinek bejön egy adott pasi, van akinek meg egyáltalán nem.
Nekem például sosem jöttek be azok a srácok, akiket a többi lány jópasinak gondolt, mindig az tetszett meg, aki nem helyes (vagy nem annyira jóképű), viszont kedves és értelmes.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!