Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számíthat a kor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számíthat a kor?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok közeleg a 20 és az a helyzet hogy nagyon nagy nehézségekbe ütközök csajozás terén. Nagyon kevés lány van aki tetszik is meg pl nem iszik sokat nem dohányzik stb ami nekem fontos 1.re és utána ugyebeár még megis ismerem aranyos 1 hllámhosszon vagyunk stb namost lassan 15 éves lánnyal beszélgetek és az a helyzet nagyon megtetszett, DE 15 LESZ... és szerintem az sok korkülömbség ami köztünk van. (amikor 17 voltam 14 éves lányt utasítottam vissza korkülömbség miatt)

2013. márc. 1. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt ítélem el, aki direkt a jóval idősebb pasikra hajtanak.
2013. márc. 2. 21:33
 12/13 A kérdező kommentje:
nálunk így alakult nem keresek én kislányokat meg ő se felnőtteket ..
2013. márc. 3. 13:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Oké, értem én, de akkoris érdekes, hogy egyre több az ilyen...
2013. márc. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!