Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a magas szőke, vékony de feszes alkatú lányok? Ha nem, akkor milyen az álomnő kinézete?
szoktam találni ennek ellenére...meg persze szerencsére sokaknál nem döntő dolog a hajszín...volt olyan barátom aki azt mondta h mindig barna barátnői voltak előttem, de bennem így is megfogta valami.
csak zavaró ha rögtön leírnak ezért, pedig nem vagyok az a plázacicus típus....
Nekem is tetszenek a szőkék, csak így első pillantásra, ismeretlenül unszimpatikusak. :)
De ha összehoz valakivel a sors, aki szőke, de kedves, aranyos, azzal semmi baj... Viszont ha valaki undok, önfejű és sok a rossz tulajdonsága, akkor mindegy hogy néz ki, akkor sem fogom megkedvelni, ha fizetnek érte. :D
Nem is tudom, miért nem szimpatikusak a szőke csajok, ezt csak így érzem "belülről", de ha megismerek jobban egy lányt, akkor a belső fontosabb és már nem érdekel a hajszíne. :D
Amúgy szerintem mindenkinek a természetes hajszíne áll a legjobban, szóval semmi baj! ;)
/valamelyik előző válaszoló/
pff, mostmár kezd elegem lenni ebből...
alacsonyabb úgyse lehetek, bármennyire is vágyom rá....
a barna haj sok esetben nagyon szép, de én tulajdonképpen szeretem a természetes hajszínem, nem lennék úgy önazonos
meghízni meg nem fogok.
persze most jöhettek azzal, hogy akkor miért tettem fel ezt a kérést, azért mert érdekelnek a vélemények, de szerintem érthető, hogy nem fogom megváltoztatni teljesen a kinézetemet pár idegen, ki tudja, mennyire komoly komment miatt :)
alacsony, hosszú barna haj ami a szemébe lóg, kék szem, szép nőies test. angyali tekintet, ezért bolondulok, talán túlságosan is.
22f
de a lényeg, hogy megfogjon benne valami. talán az előzőt azért írtam, mert most egy ilyen csaj fogott meg.
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!