Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra kiábrándító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra kiábrándító, ha egy férfi a képességeihez mérten jóval alsóbb színvonalú munkát vállal, pusztán azért mert azt szereti csinálni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy sosem tudnék/akarnék olyan munkát/szerepet magamra erőltetni ,ami nem én vagyok, amiben nem érzem jól magam. Csomó ismerősömön látom ezt a megfelelési kényszert, hogy olyan munkában güriznek, amit egyébként ki nem állhatnak, de úgymond megfelelnek az anyjuk,apjuk,párjuk, vagy épp a társadalom vélt vagy valós elvárásainak. Nos, én kilógok a sorból, mivel nekem az fontos, hogy olyat csináljak, amiben jól érzem magam. Csináltam 2 diplomát, de csak hobbiból, sosem terveztem ezekkel elhelyezkedni, egy játéknak fogtam fel. Most teljesen más munkát csinálok, amihez nem kell ilyen magas fokú végzettség, de jól elvagyok vele mintha nem is munka lenne csak valami szabadidős tevékenység, illetve megengedhetem magamnak, mert eleve van mögöttem egy vagyonos háttér és vannak jól kamatozó befektetéseim. Minek erőltessem meg magam, minek is szenvednék? Inkább élvezem az életet, elvégre csak 1 van belőle.
2018. jún. 19. 10:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ismerkedni ismerkedem, de ezt most csak úgy kíváncsiságból kérdeztem meg, hogy általánosságban mi a vélekedés erről.
2018. jún. 19. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha kissrác korod óta kukásautózni akarsz, és most azt csinálod, szíved joga. Bár mindenki azt tanulhatnának, abban helyezkedne el, amit tényleg szeretne csinálni az életben.
2018. jún. 20. 04:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Számomra nem képvisel értéket egy olyan ember, aki mindig a könnyebb utat választja. Az ilyen nem képes odatenni magát, ha kell, mert csak a saját kényelme a fontos neki. Önző, egoista tuskó hozzáállás. Lehet bármennyi pénzed, nekem sose kellenél. Előbb választanék egy csóró, de szenvedélyes, kitartó srácot célokkal, mint egy ilyen tengi-lengi kis gazdag p.öcsikét. :)
2018. jún. 20. 13:26
 14/15 A kérdező kommentje:

"Előbb választanék egy csóró, de szenvedélyes, kitartó srácot célokkal"

Hajrá, sok boldogságot! ;)

A 'szenvedélyesség' érdekes módon sokak számára pozitív kicsengésű. Nekem valahogy csak a labilitás jut róla eszembe, bizonytalanság, vakmerőség, ellentmondást nem tűrő, intoleráns szeszélyes személyiség. Egyszer egy filmben mondott az egyik szereplő egy elég találó szöveget: Kétféle férfi létezik, az egyik, akinek 'elvei vannak'és minden nőt boldogtalanná tesz, a másik, aki megalkuvó, viszont a nők jól érzik magukat a társaságában.

2018. jún. 20. 14:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Van némi igazság benne, bár én egyik kategóriába sem tartozom, mert szerencsére nincs rá szükség ,hogy megalkuvó legyek, bolond elveket meg úgysem fogok követni.
2018. jún. 20. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!