Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is az evolúciót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is az evolúciót szolgálja, hogy a gazdag öregemberek, fiatal, csinos de buta nőkkel állnak össze?

Figyelt kérdés

Adott egy felületes, buta öregember, aki "megvesz" egy szintén buta, de szexi nőt.

Na most az ilyen pároknak nagyon ritkán lesz gyerekük, mert a férfi már öreg. És amire mondjuk meghal a férfi és a nő kereshet magának egy újat, már a nő is kifut az időből.

Úgyhogy voltaképpen ez a jelenség pozitívan hat az emberiségre, hiszen a retardáltak nem szaporodnak tovább.

2018. jún. 15. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"emellett megszépíti az embert, ha külseje hagy kívánni valót maga után."

:DD

Azt ugye te sem gondolhatod komolyan, hogy az eltartott nők nem kúrnak félre valami fiatal sráccal?

2018. jún. 17. 05:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet, de szerinted érdekel ez bárkit?

Nyilván ezek a gazdag emberek nem az igaz szerelmet keresik a fiatal nőkben, így az sem zavarja őket ha félrelép a nő. Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy ilyen esetben félrelépnek a nők. Hiszen megkap minden anyagi dolgot a férjétől, olyan autóval járhat amiről más csak álmodik, olyan házban él amiről más szintén csak álmodik. Majd ha a férje meghal a vagyonának egy részét biztosan ráhagyja. Ilyen esetben meg hülye lenne kockáztatni a nő egy kósza numeráért.

Ettől függetlenül a fiatal srácokat is simán megcsalhatják, hiába néznek ki jól, mindig van valaki akinek jobb teste, szebb arca vagy éppen jobb anyagi körülményei vannak.

Tehát ha egy aranyásó nő fejével kéne gondolkodnom én biztosan nem lépnék félre, megkockáztatva minden kényelmet, és anyagi "juttatást" amit eddig elértem.

2018. jún. 17. 12:11
 13/15 A kérdező kommentje:

"Tehát ha egy aranyásó nő fejével kéne gondolkodnom én biztosan nem lépnék félre, megkockáztatva minden kényelmet, és anyagi "juttatást" amit eddig elértem."

Abból indulsz ki, hogy egy nő le tud mondani évekig a szexualitásról, pénzért. Hát ez nagyon nem így van.

2018. jún. 17. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól, hogy egy férfi öreg, nem jelenti, hogy képtelen a szexre. Hiszen valamiért mégis kell neki egy fiatal csinos barátnő. Beszélgető társat nyilván találna jobbat is, így adott, hogy mire kell nekik.

Kérdés az is mi számít öregnek, hisz egy 20 éves lány mellett egy 60 éves is öregnek számít közben még simán dolgozó aktív életet élhet.

Szóval nem jelenti, hogy le kell mondania a szexről. Nem mondom, hogy napi kétszer ágyba bújnak, de még simán képes lehet valaki idősebb korban is.

Valamint a potencianövelőket sem a 20 éves srácok veszik...

Plusz attól, hogy egy nő pénzéhes, még nem jelenti, hogy a szexre is hatalmas igénye van. Vannak akiknek heti 1-2 alkalom bőven elég. Erre pedig, pláne némi gyógyszerrel megtámogatva, simán képes egy öregebb ember is.

2018. jún. 17. 15:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Az mindegy, hogy az öregembernek feláll néha és kibírja 5 percig.

A csaj attól még nem lesz kielégítve, mert kb nincs az a szituáció, hogy egy 20 éves csaj ne undorodna egy 60 éves öregembertől szexuálisan. Max ha gerontofil.

Ha sok pénzt fizet a pali, akkor talán megéri eljátszani az orgazmust, esetleg sötétben szexelnek.

2018. jún. 18. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!