Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon érdemes keresgélni?
Mondtam én, hogy hibás valaki bármiben is? Egy egyszerű, megkérdőjelezhetetlen tényt közöltem.
Ahogy állításodotok szerint mi csak a kikent instacicákra bukunk, úgy ti is csak a kigyúrt vagy éppen gazdag barmokra. Csak annyi a különbség, hogy amíg mi a kikent csajokra (IS) bukunk, sok más szerényebb külsővel rendelkező mosolygós vagy egyszerű csinos lányt is vonzónak találunk.
Amíg ti sosem okoztok csalódást a rossz és negatív "szóbeszédeknek"... :)
A 71%-os is már többször kifejtette, hogy több csak és kizárólag nagyon jó és sportos pasikkal szexel. Múltkor összejött egyel, de ezek szerint már szakítottak is. Hatalmas szerelem lehetett.
Én átlagos vagyok eléggé, mégis nem egy lány nyomott rám ott tetsziket. És igen, volt közte szép is. Lehet jól sikerült képek is közre játszanak:D Amúgy nem tudom érdemes-e ott keresgélni, de én keresgélek... majd vagy lesz valami vagy nem.
Előfizetni viszont nem fizetnék. Ha rámész, hogy profil törlése és tovább akkor felajánlja a próba prémiumot, ami 3 napig tart. 3 nap múlva ha lejár vagy kicsit később törlöm a profilt és ugyan azzal az emaillel ellehet játszani ugyan ezt még 3 napig és így tovább a végtelenségbe ingyen... és ha le van mentve a bemutatkozásod, érdeklődési köreid mondjuk egy txt-be, az új reg nem tart tovább 10 percnél és kaptál cserébe 3 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!