Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem ultragázak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ultragázak azok, akik BMW-vel, Mercivel pózolnak?

Figyelt kérdés

Például instagramra teszik fel, vagy facebookon profilképnek/borítóképnek, esetleg társkeresőn néhány kép között az egyik az autó.

Csak szerintem szánalmas ez, hogy ezzel akarnak felvágni, nőt szerezni, stb? Ez tényleg működik?

Aki saját maga kereste meg rá, még talán arra lehet mondani, hogy oké, de az esetek többségében a szülők rakták alá, sőt, olyan is van, aki nem is a saját autójával pózol, csak annak a látszatát akarja felkelteni, mintha gazdag lenne.

Én férfi vagyok, így nem tudom, mi játszódik le a nők fejében, de szerintem az lenne a normális, hogy az ilyeneket jól elkerülik, akik ezeket teszik kirakatba a valódi személyes értékek helyett, ami valószínűleg nincs.

A nőknek nem gáz ez?

2018. jún. 11. 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
34%

#20: Leírtad ugyanazt a tartalmat, mint én, csak fordítva. És továbbra sem esik le, hogy TE is pont ugyanannyira része vagy az általad szidott társadalomnak, mint mindenki más.

Nem kell bizonyítani az értelmi szintem? Ne haragudj, de egy magát a társadalomnál többnek képzelő, mások zsebében és életében turkáló, érvelni képtelen embernek mégis mit kéne bizonyítani?

Szóval: Te mégis miért gondolod úgy, hogy a társadalom nagy részénél több lennél? Milyen csodát vittél eddig életed során véghez? Amúgy milyen autód van? :D

2018. jún. 11. 22:13
 22/29 anonim ***** válasza:

Még szerencse hogy nekem az Audim a borítóképem és nem Merci vagy BMW. Bár hozzáteszem, sehol nem pózolok vele. Én dolgoztam meg érte, büszke is vagyok rá. E mellett én nem úgy tekintek rá mint egy értéktárgyra amivel fel lehet vágni. Ez valamilyen szinten hobbi, mivel súlyosan autóbuzériában szenvedek.

Amúgy milyen személyes értéket tegyek ki borítóképnek, ahogy könyékig olajosan megjavítok valamit, vagy ahogy pörgetem a levegőben a palacsintát?

2018. jún. 11. 22:16
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Vannak férfiak, akik szerelmesek az autójukba. Nem tudom, hogy mi a baj azzal, hogy képeket osztanak meg róla. Ha raknék fel, én is olyan dolgokról raknék, amiket szeretek, büszke vagyok rá. Az egy plusz jó dolog, hogy még a nők is tapadnak rájuk. Egyedül azt nem értem, hogy miért panaszkodnak közülük sokan, hogy csak a kocsi érdekli a nőket, ha ők alakították így a dolgokat.
2018. jún. 11. 22:17
 24/29 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek: ha tényleg ez lenne az oka a megosztásnak, akkor az jó lenne. Valahogy én úgy gondolom, a többség nem ezért teszi.
2018. jún. 11. 22:30
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha nem is a többség, de vannak igen, akik a márkanéven kívül mást nem tudnának felhozni, hogy miért az adott típust választották. Ezek az emberek szoktak még pénzzel pózolni, hamisítvány órával a kezükön.
2018. jún. 11. 22:37
 26/29 peca1000 ***** válasza:

Merci, BMW?

Ultra gáz! :)

Nekem egy 20 éves Toyotám van :)

Az igazi nagymenők drága autóval villognak:

Lamborghini, Maybach, Lotus, Rolls Royce, Ferrari (remélem jól írtam őket)

De hidd el, van érdeklődès az egyszerűbb autókra is, és hagy tegyék ki, pózoljanak velük.

Az egyszerűbb lányoknak simán lecsúszik a bugyijuk az ilyen autók làttán :)

2018. jún. 11. 23:01
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor nem biztos hogy annyira gazdag az adott személy aki márkával pózol vagy ha tehetős is valamikor nagyon szegény volt és bele égődőtt a bizonyítási kényszer ami az anyagiakat illeti.

Egyszerű vagy szegény nőknek jelent ez kapaszkodott. Azoknak akik fel vágnak a Michael Kors táskájukra, az előfizetése Iphonera, a Pandora ékszere, Starbucks kávéra.

Igazi nőket nem érdekli hogy milyen autód van. De igazi nő egyre kevesebb van.

2018. jún. 11. 23:06
 28/29 anonim ***** válasza:
53%
Én is messzire kerülöm az ilyen "férfiakat". Tinderen is mindig balra húzom. Annyira szánalmas . Taszít, nekem túl anyagias benyomást keltenek akik valószínűleg unintelugensek
2018. jún. 11. 23:34
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

20 éves lány vagyok, aki nagyon szeretné mutogatni az autóját, de még nem tudja.

El is magyarázom miért, hátha sikerül megválaszolnom a kérdésed :)

Tavaly nyáron megvettem az első autómat, ami egyben az életem álma is volt.

Egy 1984es bmwről beszélünk, tehát nem mai darab :)

Az autót olyan rossz állapotban vettem, hogy ki tudtam volna esni az alján. De én direkt így akartam!!

Azon a nyáron időt és energiát nem kímélve kezdtem neki a saját kis szerelmem szerelésének, építésének, lakatolásának. (Igen ezt érts úgy hogy magam hegesztettem, csiszoltam, lakatoltam)

Sajnos még azóta sincs kész egyéb okokból.

Viszont, az ok, ami miatt majd én is "szánalmas mutogató lány" leszek, az az, hogy tudom hogy én igenis én voltam az aki felépítette ezt a saját kezével, annak ellenére amit átéltem az életemben és ahogy a családom bánt velem. Büszkén és magabiztosan fogom világgá kiáltani hogy ezért én küzdöttem meg.

2018. jún. 12. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!