Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, előfordult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, előfordult már veletek olyan, hogy egy olyan férfi, aki alapból nem jön be, de a jó dumája, humora, magabiztossága hatására levett a lábatokról?

Figyelt kérdés

Egyik haverom pont ilyen. A barátnőm is azt mondja, hogy ne egy igazi pasi képét mutatja, nem sportol, kopasz, nincs sok pénze, de még is olyan jó a humora, magabiztos, nem érdeklik a hiányosságai, csak arra koncentrál, hogy élvezze az életet és amiben erős azt nyomatja.

Más is tapasztalt ilyen férfiakat? Tényleg elég lenne ennyi?

2018. jún. 11. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, születési rendellenessegei vannak, alig lat, kopasz, dagadt (en is), oreg, csoro (en is), de kva okos es olyan humora van, mint senki masnak. Raadasul jolelku is, sose paraszt. Imadom. Sajnos vki mar elottem lecsapott ra :(
2018. jún. 12. 08:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Tavaly elkezdtem randizni egy ilyen sráccal. Nagyon megfogott az, ahogyan gondolkodik, a humora. Az illata vonzott, a teste biztonságot nyújtott. De a feje... Attól mindig elbizonytalanodtam. Nem csúnya, de egyáltalán nem vonzott. Szóval én a sokadik randin elengedtem a dolgot. Igazából sose felejtettem el, mindig ott bujkált a hátsó gondolataimban. Pont 1 évre rá, újra felkeresett. Most megint randizgatunk, és igazából egyre kevésbé érzem zavaró tényezőnek az arcát. Egyre inkább fedezek fel benne vonzóbb részleteket. :D Tudom, nagyon gázul hangzik. De ez komoly érzelmi problémákat gördít elém. Egy részem azt akarja, hogy minden porcikám az övé legyen. A másik részem pedig azt üvölti, hogy jobbat, sajnálom de szebbet érdemlek! Azért sem halad egyszerűen a kapcsolatunk, mert érzi rajtam ezt a huzavonát. Igazából fél lépni, nehogy elveszítse azt, amit már megszerzett. És én is félek, ha nagyobbat lép, akkor annyira megijedek, vagy annyira felülkerekedik a rosszabbik énem, hogy ellököm. Miközben a másik felem meg csak erre vágyik. :D :D Utálom, hogy ennnnnyire hatással van rám a külsőséges részem.
2018. szept. 1. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!