Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket taszít ha egy nő rendszeresen robogózik?
Figyelt kérdés
Ha van egy vespája és mindig azzal jár be az 5km-re lévő munkahelyére dolgozni (kivéve télen)? Titeket ez zavarna? :)
22/L
2018. jún. 8. 05:59
11/20 anonim válasza:
Ha a farkamat is gázkarnak nézi, még előny is. 😃
12/20 anonim válasza:
Engem azok a nők taszítanak akik nem robogóznak rendszeresen.
13/20 anonim válasza:
#11:
szerintem az fájna, ha kövérebb gázt adna :D
majd kiabálsz te is üveghangon :D
kérdező:
nem taszít, semleges dolog számomra
14/20 anonim válasza:
Vonzo... A robogo sem megy el olyan gyorsan...hatha lehet parhuzamot vonni 😀😀😀
15/20 anonim válasza:
Nekem olyan szempontból nem igazán tetszene, hogy nagyon aggódnék érte. A környékünkön rövid idő alatt már több robogós vesztette életét vagy sérült meg súlyosan, maradandóan, és sokszor nem önhibájukból. Nem egy életbiztosítás sajnos, pedig amúgy nekem is tetszik, én is szívesen járnék ilyesmivel.
16/20 anonim válasza:
Hát hogy is mondjam: akit ez taszít , az szerintem ereszti az olajat, nincs ebben semmi rossz, sőt szerintem aranyos dolog.
17/20 veterán vas válasza:
Miért taszítana? Legutóbb is időben ideért a pizzával. ;)
18/20 anonim válasza:
ha valaki erre fogja, hogy nem jon ossze veled, az hazudik.
nem meri megmondani, hogy budi a szad, es AZ taszitja.
19/20 anonim válasza:
Ez is attól függ, hogy néz ki a csaj. Egy ilyen látvány igen kellemes lenne és nagyon aranyosnak gondolnám: [link]
20/20 anonim válasza:
Nem zavarna de szívesen vinnem-hoznam a ki popsijat, főleg télen hideg lehet neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!