Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtok tanácsot a problémámmal kapcsolatban? 20f
Figyelt kérdés
Neten ismerkedem egy 27 éves nővel 5 hónapja. Nagyon szeretnénk már találkozni, de hazudtam neki néhány dologgal kapcsolatban, igy tartok találkozástól. Hazudtam neki a koromról és nem tudja, hogy még szűz vagyok még.
Úgy tudja, 25 éves vagyok.
2018. jún. 4. 18:56
1/6 A kérdező kommentje:
Jó bénán fogalmaztam, de értehő. :D
2018. jún. 4. 18:57
2/6 anonim válasza:
A talalkozason mindenkeppen talalj ki neki.
3/6 NDSM válasza:
A korodra valószínűleg rájön, de ott mondható az, hogy 20 évesen senki nem vett komolyan ezért hazudtál, mert már vágysz 1 komoly kapcsolatra. A szüzesség dolgot nem kell elmondanod az első személyes találkozáskor. Később esetleg elmondhatod, de miből jönne rá? Egy formálódó kapcsolatban az első pár együttlétnél sok a bizonytalanság. Nem okvetlenül szúrja ki, de az is lehet, hogy tetszeni fog neki, hogy még ártatlan vagy.
4/6 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy rájönne szexnél, hogy szűz vagyok, és jól beégnék. Már első találkozáskor lenne szex, kívánjuk egymást nagyon. :)
2018. jún. 4. 19:13
5/6 anonim válasza:
Ne mondj el neki semmit. Valszeg sejti is, hogy kamuzol a korodról, mert azért eléggé szembetűnő dolog.
És lehet nem is akar tőled semmi komolyat szexen kívül, szóval akkora jelentősége nincs.
godspeed
6/6 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatot szeretnénk.
2018. jún. 4. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!