Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 177 cm alacsony 21 évesen férfiként?
Attól függ, mihez képest.
A Burj Khalifához képest mindenképp alacsony. Egy hokedlihez képest meg magas.
Egyébként onnantól kezdve, hogy törpenövésűeknek is van párjuk, nem egészen értem a problémát.
Párom 175 cm és tök jól elvagyunk, nála alacsonyabb férfi ismerőseimnek is van barátnőjük.
Nem fogsz minden nőnek tetszeni, de ezen nem kell aggódni, nem létezik a Földön olyan férfi, aki minden nőnek tetszik. :D
(Ráadásul azt hiszem férfiaknál az átlagmagasság 170-től indul, szóval az átlagnál nem vagy alacsonyabb.)
Ez a magasság nem alacsony, hanem átlagos.
Az én párom 177 cm magas, én 170, és nagyon jól elvagyunk így.
Párom 172 centi és 5 éve vagyunk együtt.
Mondjuk, ha egy lány 175 centi akkor lehet hogy ez neki, igen, alacsony, ha magasabb pasit szeretne magának.
Pont ezért írtam, hogy ~ "körül" van az átlag. :D
#6: Félre ne érts, nem akarok vitatkozni, de ezt írtad: "Ráadásul azt hiszem férfiaknál az átlagmagasság 170-től indul"
Egyrészt az átlagmagasság egy fix érték szóval értelmetlen olyan írni, hogy 170-től indul, másrészt nekem ebből az jött le, hogy szerinted 170-nél már majdnem átlagos magasságról beszélhetünk, ami nagyon nem igaz. Ha pontosan akartál volna fogalmazni, akkor azt írtad volna, hogy 177 körül (kb. +- 2cm szórással), ami valóban így van.
"A férfiak átlagos testmagassága 170–180 cm körül van." (wikipédia)
Én ezt néztem hirtelen, mert biztos voltam benne, hogy a 177 az átlag fölött van, csak kíváncsi voltam, mennyivel. :)
Az átlagmagasság meg nem fix érték, tök más az átlagmagasság Kínában meg Hollandiában pl, de ez alapján 170-től indul az "alacsonyabb országokban" is, így értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!