Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 172 cm egy férfinél feltűnően alacsony termetnek számít? Megjelenésre az az első gondolata egy kívülállónak hogy hú de alacsony, vagy normál?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 23:13
21/23 anonim válasza:
Szerintem tök okés magasság.
Nekem a 163 vagy azalatt már alacsony, de én 169 cm vagyok.
A párom 166 centi magas, teljesen okés :)
29n
22/23 anonim válasza:
Látom, megjött a 170 centis, nőutáló 25 éves szűzsrác :D
23/23 anonim válasza:
172 cm még az amire nem mondanak semmit. Nem magas ez fel se merül, de alacsonynak se nevezném.Ha egy olyan nőt választasz aki hajával együtt magasabb az fel fog tűnni. De ha egy kicsit alacsonyabb akkor már nem feltűnő. Mondjuk olyasmit már hallottam ha zavarta a nőt hogy a férje mellett nem hordhat magassarkú cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!