Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 172 cm egy férfinél feltűnően alacsony termetnek számít? Megjelenésre az az első gondolata egy kívülállónak hogy hú de alacsony, vagy normál?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 23:13
11/23 anonim válasza:
Oké :D Tényleg nincs baj a magasságoddal, nyugi.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi:D kicsir rossz hogy majdnem mindenki magasabb nálam, még lányok közül is. Sajnos a megjelenésben nem igazán gondolom tekintélyparancsolónak, bár valószínű hogy komplexusom alakult ki. Jó ha van olyan visszajelzés hogy simán átlagos vagyok és nem pöttöm:)
2018. máj. 31. 23:44
13/23 anonim válasza:
Mennyit fogtok meg itt rinyalni!
Hisztisebbek vagytok mint barmely no.
14/23 anonim válasza:
Nem unjátok még ezt, ezen vergõdni?:(
15/23 anonim válasza:
#11 Több mint 5x vagy 10x-20x volt kiírva mostanság ugyanilyen kérdések, ott kb legalább már 100-an leírták, hogy 170 cm körül még nem feltūnõen alacsony.
16/23 anonim válasza:
Ez minden nőnek túl alacsony. A legalsó határ náluk, ahonnan már férfinak számíthat valaki a szemükben, 175 cm, de a legtöbb nőnek még az sem elég.
17/23 anonim válasza:
Az én szememben átlagos. A párom magassága is valahol 170 és 175 cm között van, sosem gondoltam, hogy feltűnően alacsony lenne. Nagyjából egy magasak vagyunk, pár centi van csak az ő javára, így meg aztán végképp nem éreztem soha alacsonynak.
18/23 anonim válasza:
42% De jó, hogy te megmondod mi a jó nekem b-szod.
19/23 anonim válasza:
Ha 170 lennél akkor már sokkal gázabb lenne a szitu, de 172-vel még felesleges aggódnod, mert egy 169 centis lánynál is láthatóan magasabb vagy.
#15: "... hogy 170 cm körül még nem feltūnõen alacsony."
Ezt jól megfogalmaztad. 170 körül... :D Nagyon nem mindegy, hogy 168 vagy 172.
20/23 anonim válasza:
Nem, semmi gond nincs ezzel. Amíg eddig a magasságig keresgélsz 170 centiig addig csak kevés lánynak lesz probléma. Teljesen jó.
Felette viszont már kevés kivételtől eltekintve nem számítasz férfinak a szemükben, szóval ha véletlenül egy nálad magasabb lány tetszene meg, akkor zuhannak az esélyeid, bár az se kizárt.
Ne aggódj, nincs semmi probléma a magasságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!