Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csinos vidéki kolléganőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos vidéki kolléganőmet baráti céllal elhívtam megmutatni a várost. Aztán kiderült hogy ő randinak hitte, én meg zavarba jöttem?

Figyelt kérdés

Nemrég költözött a fővárosba vidékről. Beszélgettünk (ő szólított meg) és többször szóba hozta hogy nem ismer itt senkit, nem ismeri a várost, jó lenne ha valaki megmutatná neki. Erre nagynehezen kapcsoltam és mondtam hogy szivesen megmutatok neki mindent.

Egy nagyon csinos, szép csajról van szó, én meg olyan ronda vagyok (arcra) hogy néha még az utcán is megbámulnak (fiatalabb lányok előfordult már hogy hangosabban be is szóltak egyszer). Barátnőm egy volt egész életemben de ő kisebbségi komplexusos volt, orvoshoz is járt amiatt mert rondának gondolta magát. Amint hatottak rá a gyógyszerek és a kezelés (ahova én vittem mindig) és rájött hogy nem csúnya el is hagyott rögtön az első helyes pasiért.

Szóval barátilag gondoltam ezt a városnézést, eszembe se jutott hogy másról lehetne szó (annyi visszautasítást kaptam hogy nem is álmodozom ilyesmiről, nagyon realista lettem). Jól telt a séta, programok, sokat nevettünk, még gondoltam is magamban hogy soha nem volt még csaj barátom és érdekes lesz hogy úgy néz ki most lesz egy. A program végén viszont bemondta hogy jól érezte magát és örülne ha lenne második RANDI!

Zavaromban azt se tudtam mit mondjak, hirtelen nem is tudtam mit mondok, csinálok, hogyan viselkedek. Most se emlékszem pontosan az egészre, csak hogy levert a víz és nagyon zavarba jöttem. Valami olyasmit mondtam viccelődve (teljesen azt hittem hogy ugrat és szivat) hogy “ja persze majd akkor randi holnap a melóban” és nevettem mint akit szivatnak és hülyül, aztán nem is emlékszem de gyorsan leléptem. Olyan volt mintha álmomban történt volna szó szerint! Mintha nem valóság lett volna!

Ma be se mentem a munkába emiatt hogy elkerüljem. Szombaton volt a találkozó, azóta mégegyszer írt nekem hogy jól érezte magát, én meg visszaírtam hogy én is. Ennyi volt. A gond még hogy közben még múlthéten amikor nem beszéltem még vele, én adtam a lovat az iroda jó pasijának hogy szedje fel, ilyesmi. Úgy gondoltam vele illenének össze külsőleg.

Ti hogy látjátok ezt az egészet? Mi lehet az igazság? Tényleg randizni akarhat velem vagy jól tettem hogy hülyülésre vettem a figurát hogy elkerüljem a kínos beégést amikor majd megmondja hogy csak viccelt, én meg addigra beleéltem magam? Mit kellett volna csinálnom akkor és azóta? Mit mondjak neki holnap és hogyan? Szivesen randiznék vele, de kb semmilyen barátnőm nem volt igazán, nemhogy még pont ilyen szép és humoros. Teljesen tapasztalatlanul nem hiszem hogy pont egy ilyen nőnél jön össze minden hosszútávon (mindig így gondolkodom, nem kerestem soha alkalmi partnert) és jó lehetek neki. Nem is értem ha úgy van hogy mit akarhat tőlem. Az exemmel is találkoztam nemrég és egy kedves, normális beszélgetésben bevágta hogy hát ő nem csodálkozik hogy nekem azóta nincs senkim, ő se jött volna össze velem csak akkor úgy gondolta ez az egyetlen lehetősége. Jó bunkó volt, dicsekedett milyen menő sportoló pasija van.

Az a bajom még, hogyha tényleg lenne második randi, biztos hogy nem tudnék olyan felhőtlenül, elengedve viselkedni vele, tudom hogy befeszülnék, meg akarnék felelni neki, nehogy rosszat mondjak.

2018. máj. 28. 10:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld meg, de amíg ennyire a csinosságra fókuszálsz, mint az emberi minőség mérőjére, addig nem leszel sikeres.
2018. máj. 28. 10:13
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Mutass meg neki egy szép éttermet, (ezt ki kell próbálnod, gyakran járok ide, neked is tetszeni fog stb.), hívd el vacsorázni. A reakcióból majd meglátod. Amennyiben igent mond, menjetek el és figyeld a viselkedését. Lehet csak te hiszed magadról, hogy csúnya vagy..lehet neki bejössz. lehet viccnek szánta, lehet nem, nem voltunk ott. Viszont mekkora hülyeség már, hogy ezért nem mész be dolgozni. Légy laza, hívd el, aztán majd úgy is alakul.
2018. máj. 28. 10:14
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Egyertelmu, hogy bejossz a csajnak. A szombati talalkat is o kinalta fel, hogy lecsapj a labdara. Most vagy nem vagy olyan ronda, mint gondolod, vagy o is onbizalomhianyos.

Bar eleg hihetetlen, hogy egy csaj direkt szivatasbol randit kezdemenyez.

2018. máj. 28. 10:34
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Bocsi, de te tényleg beteg vagy.

Önértékelésed nulla, mert 1-2 idióta pi..a beszólt.

Attól, hogy te nem tetszel magadnak, neki nagyon is bejöhetsz.

Azért tetszettél meg, mert nem is álmodtál randiról, így, tudtál felszabadult lenni. Ez meg vonzó a nőknek.

Vagy is ne ajánlgasd, hanem tali újra és újra:)

2018. máj. 28. 10:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd ki a lehetőséget! Menj be dolgozni majd hívd el egy második randira! Nincs veszíteni valód.

Az meg hogy önbizalmad nincs vagy hogy nem sokaknak tetszel nem jelent semmit. Ezzel ne foglalkozz. Az a lényeg hogy neki bejössz.

Erre itt az én példám. Engem egészen jó csajnak mondanak és sokan próbálkoznak én mégis egy olyan fiúért vagyok oda akit senki nem tart jópasinak még ő sem magát.

Mindenkinek más az ízlése, adj egy esélyt magadnak! :) 22/L

2018. máj. 28. 11:00
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj, de akkora egy balfàcán vagy, hogy inkább ne szaporodj. Elutasítod egy nő közeledését, aki tetszik neked. Ennyire nem lehet valaki fatökű! Ha van egy pici esze a lánynak, nem foglalkozik veled tovább. És nem a (szerinted) csúnya arcod a baj.
2018. máj. 28. 11:06
 7/15 anonim ***** válasza:
19%
Kamu, még a ronda nők sem jönnek össze ronda férfiakkal, max a lelkibetegek.
2018. máj. 28. 11:08
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem se cseszd el, ha már a csajnak tetszel, ami egyértelmű! Légy laza, még ha nehéz is. Az ilyen lehetőséget nem szabad elszalasztani, mert mocskosul megbánod. ,,Mondd el mit érzel, különben más férfitól fogja hallani, amit tőled szeretett volna". Ez igaz, de idáig még ne szaladjunk. el.

Sok sikert!

2. Ne légy balfa* ;)

30f

2018. máj. 28. 11:22
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Holnap mondom majd neki hogy ismerek egy jó éttermet, eljöhetne velem. Aztán meglátom hogyan reagál! Szerintem ha félreértés is van, meg fogja mondani, hogy ne képzeljek bele semmit a dologba. Nehéz lesz újra a lazát adni, de megpróbálom magamba bebeszélni hogy csak egy laza baráti találkozó, semmi megfelelési kényszer.

Ha ti is ennyi visszautasítást, negatív visszacsatolást kaptatok volna mint én, nem gondolkodnátok másként. Rám pl még soha senki nem mondta hogy jó pasi, helyes, bejön, ilyesmi. Aki nem volt így nem is értheti ezt.

Ha lenne is valami azért nehéz ez a dolog, mert az exem (aki fele ilyen szép nem volt) környezete is adagolta neki hogy miért nem talál jobbat, miért engem választott, stb. Azért a barátnők, családtagok is beleszólnak egy jó nő-ronda pasi kapcsolatba.

2018. máj. 28. 11:46
 10/15 anonim ***** válasza:

"aki fele ilyen szép nem volt"

Mondom én, ezzel fogod elqrni az egészet.

2018. máj. 28. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!