Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem fel az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel az idősebb kolléganőmet?

Figyelt kérdés
Idén kezdek eltanítani abban a középiskolában,a hol végeztem pár éve. Most leszek 25 éves és volt egy tanárom aki, aki tanított engem még olyan 8 éve. Akkor Ő volt 27. Most 35. Még mindig nincs férje, de párkapcsolata, de nagyon tetszik. Már végzősként is bejött, de hát mit akartam kisdiákként. Most viszont arra gondoltam, hogy bepróbálkozhatnék nála, de félek, hogy visszautasít, mert még a régi diákját látja bennem.
2013. aug. 21. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit nem veszthetsz. Elvégre pedagógus és szorult belé diszkréció az évek alatt. Nyugodtan mondd meg neki beszélgetnél vele egy délután a suli munkák után (mondjuk suli ügyekben áruljon el ezt - azt és beülhetnétek 1 kávéra vagy cukrászdába). Csak nem fogja már elmondani a kollégáinak, elvégre tanár és szorult bele ennyi intelligencia. Az iskolákban ilyenekre mindig ügyelnek. Hidd el, egyes nők értékelik, hogy fiataloknak bejönnek, úgy hogy már itt-ott látszik rajtuk a kor.

40 éves nők is járnak 25-28 éves srácokkal szóval... (ismerek is ilyen párt) Nem látok benne semmi elítélendőt.

Gondold csak nyugodtan azt, hogy ő is annyi idős volt kb. mint te amikor még tanított. És? Már más szemmel nézel te is rá, nem pedig tanító néniként, akinek egyből vigyázzba kellett állni és köszönni. Részéről is nézhet téged kapcsolatra érett férfinak nem pedig annak a kisfiúnak. :)

2013. aug. 21. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha jol nezel ki van eselyed.
2013. aug. 21. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!