Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megmutatni neki, h mit veszített?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit a bizalmamba fogadtam, egyből meséltem neki az életemről ismerkedés alkalmával, mert szimpatikusnak találtam. Úgy volt, h én is az vagyok neki. Aztán se szó, se beszéd, lekoptatott engem. Azt szeretném, h lássa, h mit veszített. Neten szokott szerintem nézni. Hogyan mutathatnám meg, h mit veszített?2014. márc. 6. 15:10
2/12 anonim válasza:
az ilyen dolgok tesznek még szánalmasabbá xD nyilván nem véletlenül koptatott :D
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs teljes mértékben igazad. Neked se esne jól, ha csak úgy, lepattintanának.
2014. márc. 6. 15:24
4/12 anonim válasza:
Told le a bugyid, és húzd szét amid van...amúgy ja, így utóag max szánalomkeltésre jók az ilyenek.
5/12 A kérdező kommentje:
Ennél egy kicsit több komolyságot vártam volna. Látom nem vagytok a helyzet magaslatán.
2014. márc. 6. 15:30
6/12 anonim válasza:
Nézd, úgysem tudod megmutatni. Ne legyél gyerekes, nőj fel, és keress valakit, aki megérdemel.
7/12 anonim válasza:
annyira felesleges "mutogatni" bármit is. ne fuss olyan szekér után,amelyik nem vesz fel
8/12 anonim válasza:
azzal, hogy te meg akarod mutatni mit veszített, most mindenki tudja, hogy semmit :D
9/12 A kérdező kommentje:
Ez csak a te véleményed, ne beszélj mindenki nevében! :D
2014. márc. 6. 17:25
10/12 anonim válasza:
elég egoista vagy... a csávó helyében én se tettem volna másképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!