Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi ideje van egy pasinak megmutatni, hogy jófej és szórakoztató, mielőtt otthagyjátok?
Figyelt kérdés
Mert én ismerkedésnél állandóan görcsölök, hogy jaj, mindig valami vicceset, érdekeset mondjak, nehogy megunjon a csaj és lelépjen.2012. nov. 29. 22:15
1/6 anonim válasza:
Ez az első találkozáskor kiderül, és bunkóság randi közbe lelépni. Ha gáz a gyerek több randi nem lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem is randiról beszélek annyira.. Inkább ha pl. egy szórakozóhelyen odamegyek. Randin tudom, hogy van időm.
2012. nov. 29. 22:19
3/6 anonim válasza:
Szórakozóhelyen nem beszélni kell általában, nem is nagyon lehet a zenétől :D
4/6 anonim válasza:
az első benyomást nem lehet megismételni. konkrétan 1 randid van, hogy meggyőzz, nem vagy egy nyomorék.
5/6 anonim válasza:
Hát szórakozóhelyen tök más a szitu, mert lehet hogy alap esetben jó fejnek tartana, de mondjuk a barátnőivel ment táncolni és nem kíváncsi senkire, akkor még oda se érsz de már mehetsz is :)) Ha meg ismerkedni akar és mondjuk bejössz neki elkezd veled dumálni, megvan a közös hang akkor nincs baj. De egy jó tanács, ne akarj se szórakoztató, se jó fej lenni, add önmagad!! Az tök levágós ha valaki imitálja a dolgokat és nagyon gáz.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, ha nem görcsölsz. Sokszor észrevehető. Ha alapból vicces vagy, és humoros, az úgy is kiderül, anélkül, hogy bombáznád a poénokkal. Azért 10 perc után kiderül, hogy mennyire intelligens egy ember. Randin igazából csak ha ultragáz volt, szoktam visszavonulót fújni. Ha nem volt ultragáz, akkor azért adok neki még egy esélyt. Lehet csak szomorú napja volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!