Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéli el a társadalom ha egy férfival kizárólag a pénzéért van együtt egy nő? Irigység? Ha valakinek elmondom, hogy így vagyok együtt nőkkel, azonnal látom a szemükben az ítélkezést
Azért,mert ez kihasználás a köbön,nem csak prostivá lealacsonyodás.
De ha Ti ezt letisztáztátok,lelketek rajta!
Minden nő az anyagi biztonságot keresi, az őskor óta igy van és nem változott. Sőt régen, jó néhány évtizeddel ezelőtt sok házasság anyagi javakra alapozva kötetet. Ezen nincs mit szépíteni, a házasság egy szerződéses vagyonközösség. Megjelent a feminizmus, a nők tanulhatnak és dolgoznak igy nem 100% vannak kiszolgáltatva a házasságnak és férj ÚRUKNAK, mint mondjuk a XIX. században.
A nők döntő többségben a párkereséskor az anyagiakat is számba veszik még akkor is ha saját erőből tehetősek és a legtöbb házasság ma se az érzelmeken alapszik kizárólagosan.
Erre csak azok a férfiak tesznek beszólást akiknek nincs pénzük vagy a nők közül azok akiknek nem jutott nekik egy gazdag férfi.
"Erre csak azok a férfiak tesznek beszólást akiknek nincs pénzük vagy a nők közül azok akiknek nem jutott nekik egy gazdag férfi."
Ezt nagyon jól megfogalmaztad! Én is így látom :)
Ha van pénzed és megteheted akkor a te dolgod. Én sajnálnám rá a pénzt.
A mostani csajomtól mindent megkapok amire vágyom, (igaz az sem ingyen van mert ez is költség csak másként).
Egy dolgot még kapok tőle amit soha egyetlen nő sem tudna megadni csak pénzért: szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!