Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a srác nem ír, felejtős?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác nem ír, felejtős?

Figyelt kérdés
Egy règebbi ismerősöm elhívott randizni.(igaz fura volt mert rákèrdezett hogy most randi vagy csak találkozás lesz e , pedig ő hívott el) Nagyon jól sikerült, több mint 6 órán át beszèlgettünk ,mászkáltunk . Láttam rajta hogy tetszem neki, bár nem mondott semmi bókot,mègis azt olvastam ki a gesztusaiból. Eleinte láttam rajta hogy izgul, (ebből most arra következtetek hogy lehet fèlènkebb típus aki nem mer annyira lèpni) De mindketten feloldódódtunk. Megbeszèltük hogy megismèteljük mert nagyon jól èreztük magunkat. Másnap írt, Pár szót beszèltünk mèg , vègül behalt a beszèlgetès. Szerintem nem.miattam.Lètezik , hogy azt várja èn keressem , a leírtak alapján lehet az a típus ,aki fèlènkebb? Nekem ez annyira szokatlan, egyre többet olvasom itt gyakorin is hogy előfordul az ilyen. De èn mèg kb sosem találkoztam ilyen sráccal. Azt tapasztaltam hogy igenis ha nem keres valaki az nem vèletlen, ès randi után, mindig üzenetekkel bombáztak,ha jól sikerült. Már csak azèrt is mert èn is zárkózott , fèlènkebb vagyok, ezt mindig èszreveszik ès felbátorodnak, kezdemènyezőbbek. Bevallom, soha èletemben nem kezdemènyeztem, ennyire ezt neveltèk belèm hogy a fiúnak kell keresni, illetve nyílván az önbizalmam sincs rendben , a visszautasítástól irracionálisan fèlhetek. Nagyon szimpatikus, kedves srác , ès nagyon tetszik. Lehet úgy van vele , hogy legutóbb ő hívott el most èn jövök? Jaj annyira fura 😅 tudom ennyiből rohadt nehèz megjósolni ès bizony rengeteg ehhez hasonló kèrdès van gyakorin. Mègis tanácstalan vagyok . Esetleg hasonló szituáció volt már veletek?
2018. máj. 26. 14:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen :(
2018. máj. 26. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!