Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtős a srác? Nem szeretnék megint csalódni :S
Van a sulimban egy srác, egy évvel idősebb nálam. Többször néztük egymást, néha váltottunk pár szót, én kiderítettem a nevét, felvettem msnre, satöbbi. A gond ott kezdődik, hogy pletyka terjeng róla, hogy nagyonsok lánnyal lefeküdt már, és tanácsolták is, hogy vigyázzak magamra. De kezdem nagyon megszeretni, többször beszéltünk, közöltem, h bejön nekem, és kiderült, hogy énis neki. MEnnyire hihetek a pletykáknak? Ha ekkora nőcsábász lenne, fél év alatt már bepróbálkozott volna,nem?
Kérlek segítsetek!
16/L
első,hát én nagyon remélem *-*
egyébként nem maradhatna titkos, a suli? :) :$
köszönöm a gyors választ! :)
A pletyka általában a rosszindulatú unintelligens emberek játéka, akik a sz@rkeverésben élik ki magukat. Viszont minden pasiban benne van hogy csak meg akar fektetni, így vigyázz!!
Előre döntsd el hogy meddig mennél el és mit vársz tudatalatt az egésztől.
Végülis, akármennyire is szemét egy srác, mindig megvan a lehetőség hogy annyira megfogja a csaj, hogy megszelídül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!