Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történne ha egy romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne ha egy romantikus randi legérzékenyebb pillanatában elkezdene csörögni a pasi telefonja, rajta az "NWA - Compton's in the house" dalával?

Figyelt kérdés

Nagyon elrontaná a hangulatot, onnantól már másképp tekintene a lány a pasasra?

Az említett dal:

https://www.youtube.com/watch?v=7p9Y_-gU5no

#randi #romantika #Gangsta Rap #mérges madarak
2018. máj. 18. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én már megtanultam hogy anime zenét nem állítok be csengőnek, mert sose venném fel míg le nem megy legalább 1x :D. Bár vannak azok amiket milliószor meghallgatva se lesz sose elég. Mint a Death Note első openingje is ilyen pl, de ezen kivül rengeteg sok. Igaz aki nem tudja mi is az ami szól, nem tudhatja hogy épp egy anime egy film vagy minek is szól a zenéje. (jó persze nem egyből olyat raknék be amiben egy vékony női hang énekel japánul hanem valami kis felvezető hangszer vagy valami). De visszatérve a kérdéshez, ha esetleg a csaj animés lenne és ismerné is a számot az elég jó kis indítója lenne egy beszélgetésnek (ha esetleg nehézkesen indulna). De ez egy bármilyen olyan számra igaz ami megmozgat valamit a csajban.
2018. máj. 19. 02:50
 12/14 anonim ***** válasza:
"De nálatok mi az a zene, ami nem tetszik, amit mondjuk cikinek vagy sértőnek vagy idegesítőnek éreznétek, ha mellettetek hallgatná?" - Én majdnem mindenevő vagyok zenei téren, szóval elég sokféle zenét meghallgatok (legalább egyszer). Ami kifejezetten zavar, ha valaki mondjuk tömegközlekedésen hangosan hallgat zenét (tehát nem fülessel, hanem rendesen a többi utas is hallja...), az nem oda való.
2018. máj. 19. 07:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Én már a romantikus randitól szaladnék, amerre látok.
2018. máj. 19. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 en is, mert nem vagyok romantikus, nem szeretem ki lehet vele kergetni a világból
2018. máj. 19. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!