Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek rózsát?! SOS
Sziasztok.
24-éves egyetemista srác vagyok Budapesten, ahol pár hónapja megismertem egy lányt. Sajnos az első találkára több hét után került sor, mert nem épp a legjobb időpontjában ismertem, meg.. Ezt követően elmentünk kétszer együtt inni, jókat beszélgettünk, kacagtunk, nevettünk, de picit haverkodónak éreztem az egészet mindkettőnk részéről. (Én sem kezeltem túl nagy úriemberként)
Nos.. Azóta is beszélgetünk, a héten találkozunk egy esti sétára, gondoltam stratégiát váltok, és veszek egy rózsát..
A színekkel tisztában vagyok, de felmerült bennem, hogy jól cselekszem-e, vagy fogadjam el, hogy valszeg csak haverkodik.
- Nos tehát! A vörös rózsa nem-e túlzás? Elvégre még kimondottan nem randiztunk, vagyis én nem nevezném annak, de úgymond mégiscsak harmadjára találkozunk
Köszi a válaszokat!
Egy szál vörössel nem tudsz mellélőni :)
28/N
Én voltam ilyen szituban, igaz, én egy nagy csokor liliomot kaptam (kedvenc virág).
Én köpni-nyelni nem tudtam abban a szituban, hogy ez most mi, mert meg voltam róla győződve, hogy a srác nem akar semmit, én már belenyugodtam, tényleg haveri találkozóink voltak. :D
Ő meg tök negatívnak könyvelte el, hogy "nem örültem" a meglepijének, pedig csak totál lefagytam.
Úgyhogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra, ha nem ugrik kapásból a nyakadba. :D
Elég kellemetlen dolog sétálás közben a kókadó rózsát vinni, bár jól esne. De ha valaszthatnék, inkább azt választanám, hogy a srác ne célozgasson, hanem mondja el, hogy kedvel és többet szeretne barátságnál.
23/L
Nem, felejtsd el!
Az egyertelmu lepest, mar az elso alkalommal kellett volna, igy max meg nagyobb luzernek fogsz tunni, ha ott varod majd viraggal.
Egyrészt, úgy szeretném, hogy odamegyek elé séta előtt, és ha majd úgy gondolja felviszi, hogy ne zavarja séta közben.
Másrészt pedig nem akartam egyből letámadni, első randin mesélte, hogy volt egy srác, aki túl nyomulós volt vele, különben is fiatalok vagyunk, van időnk.
#7-esnek van igaza szerintem.
Oké, hogy a nőknek ez egy nagyon jó érzés, meg szép gesztus, de itt nem erről van szó. Az elején ez a haveri kapcsolat alakult ki, ezt én nem egy rózsával oldanám meg. Ugye azzal az a baj, hogy odaállítasz és ott van nálad, egyértelmű a szitu, rögtön ezzel letámadod. Én azt csinálnám, hogy találkozzatok, ülj le vele beszélgetni és próbáld arra terelni a témát, hogy mennyire bejön neked. Aztán ezt így félbe is hagyhatod. Utána elmentek sétálni és persze tökre véletlenül egy virágüzlet kerül az utadba, vagy virágos az út szélén, ott megveszed és odaadod neki. Szerintem ez sokkal nagyobbat dobna, mint hirtelen odavinni a randira. Ezzel még van is esélyed, de azt ne reméld, hogy rögtön erre igent mond, lehet, hogy pár nap eltelik mire tud dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!