Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljon egy szűz srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon egy szűz srác ha rámozdul a lány?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt (ő 19, én 20) és egyértelműen szeretne haveri barátságnál közelebb kerülni, egyértelmű utalásokat tesz, mond stb., érdeklődik.

Nekem sajnos még nem volt kapcsolatom, neki meg már több is, tapasztalt :D

Engem is érdekel a lány, bejön, de ugyanakkor próbálok vele távolságtartó lenni, mert félek, hogy mi van ha kiderül, persze így meg sose fogok kapcsolatot létesíteni, tehát ördögi kör az egész.

Egyébként senki nem mondaná meg ezt rólam, magas, sportos vagyok, helyesnek vélt fejjel :D

Ti mit csinálnátok?

2018. máj. 18. 10:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Dugd meg.

Én is szüzen dugtam olyan csajt, aki már tapasztalt volt.

Szereztem tapasztalatot így, meg egy kis ideig együtt voltunk, aztán szétmentünk. De nem bántam meg a dolgot.

Csak légy magabiztos, és laza.

Sok sikert.

2018. máj. 18. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Tudom tinis de ha ennyire félsz hogy ciki elsőre csak petting legyen bár az olyan tinis. Ha meg őt be tudod indìtani akkor letojja hogy kicsit béna vagy. Kutyapózban tolod hátúlról egyik kezeddel a csiklóját izgatva. Kár agyalni szex közben úgyis kikapcsol a ffi agy.
2018. máj. 18. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd be az agyalást, lazulj el, és hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok.
2018. máj. 18. 14:20
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell az orrára kötni, amúgy 20 évesen nem vagy elkésve semmivel, szóval az sem baj, ha kiderül, hogy szűz vagy. De felesleges "támadási felület" lehet a szüzesség ténye, ezért ha amúgy se mondaná meg rólad, akkor kár feszegetni a témát.
2018. máj. 18. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd a társaságát, az együttlétet. Ne keress bajt ott, ahol nincs.
2018. máj. 18. 17:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nagyon sejtelmes válasz volt, hogyan kell ezt értelmeznem? :D
2018. máj. 18. 18:21
 17/18 anonim ***** válasza:
De hülye vagy, dugd már meg! :DD nem szabad elszalasztani.
2018. máj. 20. 08:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy tetszel, és mutasd ki, ha ő is tetszik neked.

Ha nem tetszik, akkor mondd meg neki és építsd le.

2018. szept. 30. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!