Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha szájra ad puszit?
Figyelt kérdés
Egyik csaj barátom, akivel már jó ideje ismerjük egymást, mostanában engedni szokta, és csinálja is, hogy a számra ad puszit és én is neki. Ez jelentheti azt, hogy bejövök neki? Szerintetek merjem megkérdezni erről személyesen is?2018. jan. 14. 17:45
1/12 anonim válasza:
Nálam ez párkapcsolat kategória. Ha nincs kapcsolat, nincs szájrapuszi.
31/f
3/12 A kérdező kommentje:
de most komolyan kérdezem...
2018. jan. 14. 17:51
4/12 anonim válasza:
"Szerintetek merjem megkérdezni erről személyesen is?"
Igen, ezt illene tisztáznotok...
5/12 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy ez azt-e jelenti, hogy bejövök-e neki, mert kb 1 éve azt mondta, hogy nem.
2018. jan. 14. 18:02
6/12 anonim válasza:
Te megpuszilnál valakit a száján ha nem jönne be?
7/12 A kérdező kommentje:
hát ha bejön, akkor igen. de nála nem tudom, kicsit furán is viselkedik. privátba többet is szívesen mesélek.
2018. jan. 14. 18:07
8/12 anonim válasza:
Ha be nem jössz, a szádat is hagyja ki a szórásból.
31/f
9/12 anonim válasza:
Dugd át a nyelved poénkodva. Nem jöhetsz ki belőle rosszul. Ne kérdezd meg az béna.
10/12 A kérdező kommentje:
és ha nem tetszik majd neki?
2018. jan. 14. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!