Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, plusz pont, ha a nonek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, plusz pont, ha a nonek van sajat lakasa?

Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem. Se előtte, sem utána nem voltam társkeresőn. Csak éppen valahogy elkezdtek nyomulgatni a pasik a tágabb ismerettségi körből, akik azelőtt észre sem vettek.
2018. máj. 17. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Szóba került a lakás is vagy csak az érdeklődéséből következtetsz erre #11 ?
2018. máj. 17. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Kisvárosban elék, sokan ismernek, megy a pletyka. Lakást sem egyik napról a másikra vettem, sokan tudták hogy keresek.

A munkatársaim között volt próbálkozás, meg ahová edzésre jártam. Akik azelőtt észre sem vettek, beprobalkoztak.

Ja és egy baráti társaságban elhangzott állítólag, annak a pasinak mondták, aki amúgy tetszett nekem, hogy " nyomulj rá erre a nőre, arany életed lesz mellette" mármint rám nyomuljon, ezt úgy vissza mondták nekem, de ez a pasi pont becsületes volt, és csak barátok maradtunk.

2018. máj. 18. 22:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van lakása. Vagy te a hajléktalan szállóra jársz ismerkedni?
2018. máj. 22. 19:26
 15/15 KulGery ***** válasza:

Látom sokan osztották az észt. Sajnos ilyen ez az oldal. Mindenki magából indul ki.

Vannak emberek, akiknek nincs, vagy csak egy minigarzonjuk. Nekik fontos.

Én pl. Van lakásom, viszont a gyerekek otthon vannak, és első körben nem a nyakukra akarom vinni azt akivel összeismerkedem. Ezért az én esetemben jó, ha van lakása.

Ugyanígy lehet ezzel egy fiatal is, aki nem a szobatársának, lakótársának akarja mutogatni a friss csajt.

És hogy rossz példát is hozzak, a viszonyt kereső kanoknak is jobb ha a lánynak van lakása.

Tehát a suttyóknak jobb ha van lakásod.

2018. máj. 23. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!