Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, plusz pont, ha a nonek van sajat lakasa?
Kisvárosban elék, sokan ismernek, megy a pletyka. Lakást sem egyik napról a másikra vettem, sokan tudták hogy keresek.
A munkatársaim között volt próbálkozás, meg ahová edzésre jártam. Akik azelőtt észre sem vettek, beprobalkoztak.
Ja és egy baráti társaságban elhangzott állítólag, annak a pasinak mondták, aki amúgy tetszett nekem, hogy " nyomulj rá erre a nőre, arany életed lesz mellette" mármint rám nyomuljon, ezt úgy vissza mondták nekem, de ez a pasi pont becsületes volt, és csak barátok maradtunk.
Látom sokan osztották az észt. Sajnos ilyen ez az oldal. Mindenki magából indul ki.
Vannak emberek, akiknek nincs, vagy csak egy minigarzonjuk. Nekik fontos.
Én pl. Van lakásom, viszont a gyerekek otthon vannak, és első körben nem a nyakukra akarom vinni azt akivel összeismerkedem. Ezért az én esetemben jó, ha van lakása.
Ugyanígy lehet ezzel egy fiatal is, aki nem a szobatársának, lakótársának akarja mutogatni a friss csajt.
És hogy rossz példát is hozzak, a viszonyt kereső kanoknak is jobb ha a lánynak van lakása.
Tehát a suttyóknak jobb ha van lakásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!