Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit szoktatok az ismerkedés fázisban a másikkal beszélni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal az első héten folyamatosan keresett , reggelente üzenetet irt munka után hívott , majd egy hét után hirtelen nem irt csak 3-4 orankent válaszolt illetve nem is hívott ha én nem hívtam volna ezt megszoltam neki , hogy ez nekem fura, hogy eddig folyamatosan keresett most meg semmi mire ő nem érti az én nezopontomat hiszen meg csak ismerkedés fázisban vagyunk és teljesen normális ha 2-3 napig alig beszelunk .. szerintetek is ? Én mindig magamból indulok ki és ha nekem iszonyat sok dolgom van de lenn egy személy aki érdekel engem akkor akarva akaratlanul is találnék időt arra hogy irjak neki .. illetve felhívjam .2018. máj. 14. 23:11
11/12 anonim válasza:
Így van. Majd jön egy jobb pasi ;)
12/12 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna csak itt fordított az állás, én vagyok a pasi én a lány ül napokat egy egy üzeneten.. :D és ugyan azon a véleményen vagyok mint te kedves kérdező.. ha valakit érdekelsz az keresni fog.. 4 nap alatt nem hiszem, hogy 10 percet se tudott volna rászánni arra, hogy válaszoljon. Leláttamozta oszt cső. Megváltozott, nem volt ő ilyen, volt, hogy egészen hajnalig beszélgettünk stb. Most meg... harapó fogóval kell mindent kihúzni belőle.. :D elhiszem, hogy sok dolga van meg minden.. de haverom is ugyan úgy vizsgázik, tanul, haza utazij barátnőjéhez, sportol és a többi mégis tudjuk rendesen tartani a kapcsolatot. Fuu de jó volt ezt most kiadnom magamból :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!