Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes belém? HELP

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém? HELP

Figyelt kérdés

Elég egyértelmű jeleket küld felém a lány msn-en.

2 hete ismerkedtünk meg. 1 randink volt eddig, többi msn.

a lány 21, én 18 (f)

pénteken szeretném elhívni egy újabb randira, csak nem tudok mit kitalálni. valami izgi dolog kellene, meg szeretném lepni.

első randin sétáltunk, beszélgettünk

igazából attól félek hogy nem fog működni a kapcsoltak, mivel érettebb a lány :S

2010. jún. 14. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
hívd el kapálni..
2010. jún. 14. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:

nem tudom...

jó az msn csak úgy gondolom néha káros

ha pedig akarsz tőle valamit akkor gyorsan

én szurkolok!

és szerintem: bejössz neki

2010. jún. 14. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Testvérem, szard le a korkülönbséget, add magad, maradj laza mint a rigalánc, és ne csinálj lehetöség szerint orbitális baromságot....

Ha különlegessel akarod meglepni akkor ne csokira hajazz, hanem olyan élményre ami megfogja őt...

2010. jún. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!