Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomnövelő flörtölés. Ha csinálod, kivel: olyannal, akivel el is tudnál képzelni valamit (szexet/kapcsolatot), vagy bárkivel, aki vevőnek tűnik rá?
En nem gondolkozok ilyeneken. Ha a szituba illo szoveg jut eszembe,mondom. Egyszeruen flortolos vagyok. Belolem ez jon.
N/35
"Két utolsó: hát ez nagyon szép. És mi van, ha a másik többet gondol, és beléd szeret? Hogy mondod el neki, hogy "bocs, én csak játszottam, te meg így jártál"? Gondoljátok, hogy kellene annyira tisztelni az embert a másikban, hogy ezt nem teszitek meg vele? Vagy hogy van ez nálatok? "
Úgy kérdező, hogy nem flörtölgetek boldog-boldogtalannal.
Előbb kiismerem az embert. Megvan a kép, amikor egy idős bácsi/néni azzal nyomul, hogy "Jaj, bárcsak 20 évvel fiatalabb lennék"? Ne kb. ez is flört kategória. Mégis jót mosolyog rajta az ember és nem fogok az idős papával elmenni, mert elmondta, hogy mennyire csinosnak tart.
Sok merev ember, aki olyan egyszerű, hogy mellette a magyar 20 Ft-os is egy óramű bonyolultságával ér fel. Vannak sokan akik nem tudják ezeket a dolgokat, sem kezelni, sem felfogni. Ezért nem is akárkivel csinálom. Párom barátai között van olyan akivel meg lehet ezt tenni. Ha meztelenül tennék ajánlatot is neki, akkor is ott hagyna a francba, vagy visszavetetné a ruháim, és hazaküldene. Vele sosem félek, tudom, hogy vigyáz rám, és hogy jobban tiszteli a párom, engem és a kapcsolatunk.
A szomszéd bácsival is incselkedek, mert mindketten tudjuk, hogy ez teljesen esélytelen. Ő minden nap udvarol és kedveskedik, én pedig sajnálkozok, hogy "milyen kár hogy nem fiatalabb". Pont vele beszélgettem, hogy az új virágárus lány jól lehordta, pedig a bácsi csak ilyen széptevő típus. Szóval bőven vannak, akik ennek a dolognak a fonákját nem értik. Én ezt tiszteletben tartom és alkalmazkodom.
Idegenekkel nem kezdek ilyen dologba, csak ha nagyon egyértelmű a helyzet. Pl. nagyon idős bácsi.
Szóval meg lehet engem kövezni ezért (főleg idegenként). De flört és flört között igenis nagyon nagy különbségek vannak. Azt, ahogy anno a párommal flörtöltem biztos, hogy nem engedném meg magamnak senkivel szemben sem. Viszont vannak ártatlanabb fajtái is a dolognak, ami tényleg arra jó, hogy az élet kicsit szebb legyen, gördülékenyebb. A párom is tudja ezt és őt sem bántja ez. Tudja, hogy tudom merre vannak a határok, azon túl nem megyek senkivel.
Vannak emberek (nagyon sokan) akik ezt képtelenek felfogni, megérteni, látni az árnyalatokat, megérteni a különbségeket. Van akinek azt mondanám: "Kár nem előbb ismertelek, akkor biztos lecsapok rád!" akkor konkrét bepróbálkozásnak venné, és vagy felháborodna, vagy elkezdene nyitni felém. Ezért nem is mondom "bókolok", így akárkinek. Csak akiről tudom, hogy tudja kezelni.
"Párom barátai között van olyan akivel meg lehet ezt tenni. Ha meztelenül tennék ajánlatot is neki, akkor is ott hagyna a francba, vagy visszavetetné a ruháim, és hazaküldene. Vele sosem félek, tudom, hogy vigyáz rám, és hogy jobban tiszteli a párom, engem és a kapcsolatunk."
Csak közben nem tudod, hogy nem szerelmes-e beléd titokban, és pont ezekkel a megmozdulásaiddal mindig megforgatod benne a kést.
Még hogy a nőknek fejlettebb az érzelmi intelligenciájuk. :D:D:D:D
Csak azt nem tudom, röhögjek-e vagy sírjak.
15-ös, ertem amit irsz, de ez akkor is necces.. Nőként mondom. Én pl nem tudok ilyeneket bejatszani, mert ram tuti ram mozdulnak...
Velem eleg sokszor flortolnek a munkatarsak, parom haverjai is, amikre inkabb csak mosolygok hogy ne adjam alajuk a lovat. Ha ilyet besütnék, hogy "miért nem ismertelek meg előbb", tuti ram hajtanának.
Egy kollégám mondta is egyszer a fenti mondatot nekem, es ugy erzem, hogy ő többet is akarna, más ilyen jelekből is. Engem ez pl zavart, hogy ilyet sutott be..
Egyszer volt még tiniként, hogy tetten egy ártatlan megjegyzest (még csak nem is flortoltem :D), a csaja ott volt és kb meg akart tépni. Én csak néztem, hogy tökre nem ugy szántam a mondatot.
Na mindegy, engem eleve kóstolgatnsk meg bókolnak a pasik, én a párom mellett inkabb visszafogom magam es nem mondoj ilyeneket, mert ugy erzem, többségük vevő lenne rá és közeledésnek veszi. Ez a mondat nekem mar tul esik azon a bizonyos "ártatlan" határon.
# 19 biztos van valami a kisugárzásomban, pozitív személyiségem van, és rondának sem mondom magam. Én hamar megtanultam, hogy pasikkal túl szoros barátságot sem tudok kötni pl, mert szinte mind utalgatott többre vagy kiderült, hogy ő többet is szeretne.
Mások is megjegyezték a fentit, egy kolléganőm, hogy „látja, hogy egem sokan szeretnének, és nem csak AZÉRT”.. de nem mond semmit. Szórakozóhelyen dettó hamar megtalálnak. Barátnőm is mondta, hogy ha velem van, tuti betalál minket valaki., ha egyedül van, nincs ilyen.
NA mindegy, én tudom, ha ennyire közvetlen lennék, sok bonyodalmat okoznék magamnak.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!