Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha belsőre egy srác imád, külsőmre azt mondja, hogy szép, de nem esete, akkor sosem lehet ebből semmi?
Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 14:49
2/6 anonim válasza:
Ez gameplay fájl által alapított, helyreállított sexy maci?
3/6 anonim válasza:
Néha talán meghúzna, de ha találna külsőre is jobbat, az esetét (ami stimmel a belsővel), akkor tiplizne.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm :D
2018. máj. 9. 21:26
5/6 Juliusz48 válasza:
A belsőd megismerése nem igazán egyszerű dolog, mert m eltakarhatsz belőle a céljaid érdekében. A külső megítélése pedig az ember életében változhat, és magad is sokat alakíthatsz rajta, ha mindenképpen azt a srácot akarod elbűvölni.
6/6 masni1 válasza:
Én így voltam mindhárom férjemmel. Sőt a barátommal is. Egyik se volt az esetem, mégis szép gyerekeink születtek és szerettük egymást. ( Két férjem és a barátom meghalt. No nem én tettem el láb alól őket!!! )Úgyhogy miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!