Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért mesélik el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért mesélik el az első randin vagy még azelőtt az "előéletüket"? Vagy csak nekem mesélik el mindig?

Figyelt kérdés

Ráadásul nem is úgy mellékesen, hanem szeretnek is róla beszélni...

Első randin vagy még azelőtt nem is ismerem, így jobban érdekelne hogy mit gondol a világról, milyen dolgokat szeret csinálni, milyen helyekre szeret járni, mint hogy az a szemét Pistike vagy Lacika vagy kicsoda akivel sokáig együtt volt milyen rosszul bánt vele és hányszor megcsalta, és nem foglalkozott vele.

Mit mondjak erre? "Gratulálok hogy vele töltötted az elmúlt egy évedet"?

A felnőtt korosztály az egy elég tág fogalom, itt huszonéves lányokról van szó a kérdésben, annál idősebbekkel nincs tapasztalatom.

2018. máj. 6. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem akarják, h esetleg mástól tudd meg, hogy voltak más pasik is az életükben. A másik meg, ha az előző kapcsolataikból származó rossz tapasztalataikról mesélnek, esetleg a reakciódból le akarják szűrni, hogy nem esnek-e csöbörből vödörbe.
2018. máj. 6. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is szoktam mesélni, pedig férfi vagyok
2018. máj. 6. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem elvileg ezen bukott el egy randim. Bár szerintem csak kifogás volt.

Tudni kell exemnek volt egy lánya.

Lehet elkottyintottam valamit,de a randi partnerem nagyon kikérdezett az exemről meg a "gyerekünkről". Én bőven válaszoltam. Erre megkaptam ,szerinte nem vagyok túl rajta.

2018. máj. 6. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem minden lány ilyen közlési kényszeres.

Nekem eszembe nem jutna, nem is szoktam randin erről témázni. Ha kérdezi a randipartnerem, elmondom, hogy hány éves volt az illető, és meddig voltunk együtt, és ennyi.

Nekem furcsa is, ha valaki kitereget mindent.

2018. máj. 6. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Tolem meg allandoan kerdezik, en meg vagom az ertetlen, "mi kozod hozza" fejet. Soha tobbet nem talalkozom ilyenekkel, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy onertekelesi problemas az illeto.
2018. máj. 6. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
"Első randin ...... jobban érdekelne hogy mit gondol a világról" Ejha! Komoly lehetsz!!!:-))
2018. máj. 6. 15:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

---

Hát jobban érdekel mint ez a téma, ja...

2018. máj. 6. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam ilyennel már. Majdhogynem mindig. Kicsit idegesítő valóban.
2018. máj. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!