Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell egy csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy csúnyább nőnek udvarolni?

Figyelt kérdés
Úgy értem ne higgye azt, hogy gúnyolódom ha bókolok neki.
2018. ápr. 29. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Dicsérd a ruháját :D
2018. ápr. 29. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Akkor bókolj neki, ha őszinte! Ha tetszik neked a külseje, akkor dicsérd meg!!
2018. ápr. 29. 11:59
 3/12 anonim ***** válasza:
4%
A kedveskedés jó dolog, szerintemy egy csúnya embernek is(én) jólesnek a bókok, de legyen benne kis humor hogy érezzem, nem becsapni akarsz hanem verbálisan szeretgetni.
2018. ápr. 29. 12:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen, valami ilyesmire gondoltam.

2018. ápr. 29. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

A "csinos vagy" mondatot,senki se fogja szerintem sértésnek venni. Kérdés az is,hogy mit jelent az,hogy csúnya? Attóp még ha mondjuk az arca csúnya, a szeme önmagában lehet szép,lehet jó alakja,jó frizurája stb..

De a belső tulajdonságokat lehet dícsérni,azt a szép nők is szeretik, például "jó a humorod".

2018. ápr. 29. 12:08
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Nincsenek sem csúnya lányok, sem csúnya fiúk (gondolom nem arra gondoltál, hogy betegség vagy baleset miatt "csúnya").

Csak olyanok, akik kevesebb embernek tetszenek.

Ha szerelmesek vagyunk, a szerelmünket a legszebbnek látjuk a világon.

2018. ápr. 29. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

"Nincsenek sem csúnya lányok, sem csúnya fiúk"

Ezzel én is így vagyok, és ha ez a válasz nem lett volna, akkor is azt kérném, hogy:

Légyszi-légyszi mutassatok nekem egy csúnya lányt, jó? Mondjuk a 18-30 korosztályból.

Nekem egyedül a vasalt hajú, műcicis, f...szopó szájú műnők a csúnyák.

De úgy a való életben, utcán, iskolában, ügyintézési helyeken, sehol nem látok csúnya nőt. Sőt megkockáztatnám, hogy ennyi szép arcú lányt pl. 20-25 éve nem lehetett látni. De komoly: Nézem az érettségi tablónkat pl. 31 lányból 2 igazán gyönyörű arcú, a többi totál átlag. Most nézem a lányomékét, mindegyik lány elmehetne szépségkirálynőnek, komoly.

Mutassatok nekem ronda lány képét, légyszi, komoly!! Hogy tudjam, miről folyik itt a vita.

2018. ápr. 29. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Mikor talàlkoztok akkor nézz rà és mond azt neki hogy wow de gyönyörű vagy ma csinos vagy stb szóval legyen hatàsos a megszolalàsod .Ö is elhiggye hogy tetszel neki .:)
2018. ápr. 29. 13:16
 9/12 anonim ***** válasza:
7-es, 25 éve még nem volt olyan szinten a digitális képmanipulációk mint most. Volt retus de az egy másik szinten mozgott. No meg a durva sminkelés sem volt annyira jellemző napi szinten. A legrondább nőből is szépet készít egy profi sminkes és egy fotós, millió példa van a neten előtte -utána képekből.
2018. ápr. 29. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es, oké, igazad van ebben, ez a fényképekre igaz.

De a városban is, a mindennapi életben is, suliban, tanfolyamon, barátnőim lányai, satöbbik, én rondát tényleg nem látok, átlag és a kimondottan gyönyörű arcú között van a többség félúton, de inkább a szép felé, tényleg. Itt az utcánkban is, szomszéd lánykák is.

(Hacsak nem lófogú egy lány, szerintem manapság nem tud ronda arcú lenni.)

2018. ápr. 29. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!