Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan döntenétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan döntenétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nos, az egyik külföldi ismerősömnek nagyon megtetszettem, és felajánlotta, hogy kifizeti a jegyem és nála is lakhatok ha meglátogatom pár hétre... Sokat van egyedül, depressziós és ezért hívott el, én pedig szabad leszek nyárra.

Ő egy francia kisvárosban lakik Nizza közelében, az egész hely nagyon romantikus. :) Tehát maga a hely csábító.

Viszont engem nagyon rosszul érintett maga a tény hogy a jegyem is megvenné, nem túl drágák oda jegyek. Olyan az egész, mintha engem is meg szeretne vásárolni... :(

Ha elfogadnám a jegyet, akkor biztosan szexet is szeretne tőlem.

De ha konkrétan nem fogadok el tőle pénzt, akkor ugye nem is függök tőle, és nem kell vele együtt lennem, ha nem szeretném? Tehát mondhatok nemet?

Ha ettől függ, hogy ne fekedjön le velem, akkor inkább megvenném a jegyem magamnak...

Vagy mindegy? Mit gondoltok?

Van arra esély, hogy ne kelljen vele lefeküdnöm? Hogyan lehetne kibújni a szex alól? :)

2018. ápr. 25. 02:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%

Kár volt a kérdést kiírnod: minden válaszoló azt írja, hogy ne menj el, vagy csak akkor, ha minden költséged állni tudod, ennek ellenére te mégis elmész.

Ezzel egyidőben beáraztad önmagad: egy olcsó, pénzlehúzós lotyó leszel.

2018. ápr. 25. 12:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy van háza nélküled is.

De enni se fogsz? Fürdeni se akarsz? Nem szeretnél beülni egy kávézóba? Nem akarsz megnézni egy múzeumot? Nem szeretnél kimenni a tengerpartra?

Ez mind pénzbe kerül.

Azt írta, hogy depressziós, nem azt, hogy hülye. Senki se fog azért saját költségen nyaraltatni egy csajt, hogy ne unatkozzon.

Neked nagyon jól jönne ez az ingyen nyaraltatás, all inclusive, de szexelni nehezedre esik.

Igazság szerint már az is gusztustalan, mikor egy csaj úgy megy randira, hogy nem jön be neki a srác, de az ingyen vacsora az kéne. Aztán benyögi a végén, miután fizette a cechhet, hogy bocs de legyünk csak barátok.

De ilyen alapon hetekig élősködni valaki nyakán... hát van bőr a képeden, anyukám!

Csak ne kezdj el picsogni, mikor a srác szárazon rakja a púzódat, mert szerinte viszont lesz szex.

De amennyi eszed van, az is lehet, hogy személyesen nem is ismered, és mire észbe kapsz, egy olasz bordélyban táncolsz a rúdon.

2018. ápr. 25. 12:37
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem megyek el, ez meggyőző volt! :)
2018. ápr. 25. 13:10
 24/25 anonim ***** válasza:

Ezt a depressziós dumát nehogy már bevedd, hülyének néz ezzel is. Én 10 évig éltem depressziós emberrel. Amikor beteg volt házból nem akart kimenni, látni sem akart egyetlen ember sem.

Ha depis lenne minden fontosabb lenne neki mint te, eszébe nem jutma meghívni, csak pup lennél a hátán. Kihasználja azt hogy érzékeny és segítőkész ember vagy.

Ezek a külföldi pasik tiszta hülyének nézik a magyar nőket és lássuk be nem ok nélkül.

2018. ápr. 25. 13:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, ha a pasi kimutatta az érzéseit feléd vagyis tudja, hogy tisztában vagy velük és ennek ellenére elfogadod a meghívást ezt egyfajta visszajelzésnek veszi, hozzáteszem jogosan, vagyis akkor úgy veszi tisztában vagy a dolgokkal és tudod mit akar. És ennek tudatában mész hozzá hetekre. Vagyis mi nem tiszta?
2018. ápr. 25. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!