Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jo kulseju embereknek miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jo kulseju embereknek miert nyaljak folyton a segg. Ket?

Figyelt kérdés
Miert engedmeg meg barmit nekik?
2018. ápr. 23. 09:56
1 2 3
 1/22 Lazy Lover ***** válasza:
100%
na ez jó kérdés mindig ezt tapasztalom én is....
2018. ápr. 23. 10:09
 2/22 anonim ***** válasza:
19%

Napi rinya 1,2,3.

Válj te is jó külsejűvé.

Miért nem teszel érte?

Mit teszel azért,hogy jól nézel ki?

Kifogások nem érdekelnek.

2018. ápr. 23. 10:23
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Én nem nyalom a seggüket, a szememben nem többek semmivel, csak mert jó genetikával születtek, igen, van akinek nem kell tennie semmit, vagy csak nagyon minimális erőfeszítés kell ahhoz,hogy külseje legyen. Ennyit arról,hogy valaki tegyen érte, ha fos az arc berendezése az embernek,mint nekem pl.akkor tehet bármit. Edzésről meg annyit,hogy hiába lenne kisportolt testem,ha másik 434678-nak is az van, ráadásul fejre is jobban néznek ki. Eleve, ha már fejre valaki a nők kedvence, nem is kell kisportolt test, minimum 10-7 nőnek be fog jönni.
2018. ápr. 23. 10:28
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
Miért olvasni a gyakorin egyre több olyan kérdést, amiknek a kiírói írástudatlan, műveletlen tahók, akik azt hiszik, hogy ennek semmi köze az életszínvonalukhoz?
2018. ápr. 23. 10:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy nem szeretnék még egyszer ilyen értelmetlen internetet teleszemetelő hozzászólást olvasni,hogy "Válj te is jó külsejűvé."
2018. ápr. 23. 10:30
 6/22 anonim ***** válasza:
36%

Jó hát a te hozzászólásod is megérne egy misét. :D Te se figyelni jártál iskolába.

2018. ápr. 23. 10:34
 7/22 A kérdező kommentje:

2

A hangsuly nem azon van, hogy jo kulsejuve valni mindenkinek, hanem aki jo kulseju azzal miert bannak kivetelesen? Erre ha valaki valamilyen ertelmezheto magyarazattal tudna szolgalni?

2018. ápr. 23. 10:42
 8/22 anonim ***** válasza:

Én senkivel se kivételezek soha.

De azért mert a szép,igényes külső kuriózum,ritkaság.

Az utca tele dagadék nőkkel egyre ritkább a szexi csinos nő.

2018. ápr. 23. 10:51
 9/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem evidens? Minek erről kérdést kiírni?

Nyilván azért, mert őket többen látják vonzónak, potenciális partnernek, illetve sokaknak "ciki" rosszabb külsejű emberrel mutatkozni.

Kevésbé előnyös külsejű ember vagyok, számomra ez mindig egyértelmű volt, és sose értettem, minek kapálózni ellene, a világot úgyse lehet megváltoztatni. Keress mást amiben jobb lehetsz mint mások.

2018. ápr. 23. 10:55
 10/22 anonim ***** válasza:
Mert vonzó a külsejük, a kérdésben a válasz...ez egy ősi beidegződés.
2018. ápr. 23. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!