Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randi után jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randi után jön nálatok szóba a szex?

Figyelt kérdés
huszonéveseket kérdezek. mennyi idő után fekszetek le?
2018. ápr. 20. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

1.

Legutóbb az első randin már a lány ágyaban voltam.

De utána mi jártunk is, tehát ez nem "megfektetés" volt.

2018. ápr. 20. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Van egy olyan érzésem, hogy a férfi válaszolók alacsonyabb, a női válaszolók pedig magasabb számot fognak írni :D
2018. ápr. 20. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Első randin ha nagyon jól megvagyunk, beleférhet, különbség van ugyanis a 35. percben és egy jól sikerült több órás randi végén a szoba felé tartás között.

Viszont 3. randin ha semmi(!) sincs, sztornó az egész.

26F

2018. ápr. 20. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Ez az embertől függ leginkább, akivel randizom. De csak randizásokba nekem semmiképp nem fér bele. Egy párszor pár órát beszélgetett idegennel nem tudnám elképzelni, még ha ezért "sztornó" is leszek :DD.
2018. ápr. 20. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ mit akarok.

Ha csak egy kalandot és megfektetni, akkor minél hamarabb, lehetőleg első randi végén, de max. 2-3.

Ha tényleg érdekel a lány és megismerni szeretném, akkor sokkal több teret és időt adok egymás megismerésére, mert nem egy lyukat látok benne, hanem egy kapcsolatot. Hajlandó vagyok várni. 5-6 randi biztosan kell, hogy alapszinten minimum megismerjük egymást.

2018. ápr. 20. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha olyan a helyzet,akkor akár 2-3.randin.

L

2018. ápr. 20. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Eddig még mindig csak az elsőn, másodikon volt. Harmadikon soha.
2018. ápr. 20. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a harmadikn lefeküdtem a párommal.

1,5 éve együtt élünk.

2018. ápr. 20. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!