Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen jó volt minden a sráccal, lefeküdtünk, azóta nem beszélünk. Miért csinálja ezt?
Kérdező:
Női(?) mivoltodból fakadóan természetesen kellene olvasnod a testbeszédet, tehát rájöhettél volna simán, ha a pacák csak meg akart fektetni, vagy igazak voltak-e a tettei. Nekem tanulni kellett a testbeszédet, de megérte, mert én már azt is látom, hogy a nő mosolya őszinte-e vagy sem. Ha tr ezt a képességedet, ami veled született, nem tudod használni akkor... finomnan fogalmazva, alacsony intelligenciával rendelkezel. Kitöltheted a MENSA próba IQ tesztjét is, nem hinnem hogy 90 felé menne a mutató - amennyiben tényleg csak megfektetetni akart, és te nem vetted észre. :-)
De mondok valamit: miért nem jössz össze SzDG-vel? Hozzád való...
#11, őszintén szólva eléggé megsajnáltalak. szörnyű életed lehet, ha egy ismeretlen lány sértegetése okoz neked örömet. szívből gratulálok, hogy te olyan magas fokra fejlesztetted magad hogy tudod olvasni a jeleket, és hidd el hogy én is észre szoktam, de mint említettem, itt nem volt erre példa. :))
igazán nincsen okod arra, hogy a szellemi képességeimért aggódj, valószínűleg jobbak mint a tiéd, hiszen az intelligenciához nagyban hozzá tartozik, hogy a saját lelki szegénységedet nem vetíted ki ismeretlenekre, úgy ahogy a boltban sem küldöd el a pénztárost az édesanyjába ha 5 Ft-al kevesebbet ad vissza. bár ehhez kéne az a bizonyos 90-es határ amiről Te írtál. ;)
Ha annyira intelligensnek tartod magad #11, akkor mi szükséged van a személyeskedésre, lehúzni a Kérdezőt ill. SzDG személyiségét megszakérteni?! Lehet a IQ teszted átlagon felüli, ha nem tudod értelmesen használni... mondok én vmit: nem is vagy te olyan értelmes, mint amilyennek hiszed magad, sajnos.
Kérdező, egy vmit megemlítenék, talán segít. A férfiaknál az első szex amolyan vízválasztó is, tulképp ilyenkor dől el bennük, h akarnak-e komolyan vmit az adott nőtől, e vagy sem. Mivel írtad, h elég gyatrán sikerült (mondjuk sztem ez az ő hibája is lehetett), így nem kizárt, h visszafújót csinál a srác, magyarul kiábrándult.
Semmiképp ne magad hibáztasd. A srác vagyon jól megjátszotta amgát és akkor egy rohad szemétláda, vagy pedig az van amit előttem írtak, hogy nem erre számított szex közben, és akkor is egy rohadt szemétláda mert megbeszélhette volna.
Nekem is volt olyan hogy az első szex után szkítottam de annak más oka volt: rögtön számonkért hogy mikor kivel beszéltem, és elkezdett irányítani szinte minden téren.
"Pontosan azért, mert önmagukat képtelenek megvédeni, folyton a személyeskedés eszközéhez kell nyúlniuk."
Na kedves IQ bajnokunk, én meg megtehetem , hogy reagálok: te pontosan ezt tetted a " hozzászólásaidban"... tényleg nagyon nagy IQ- d lehet, ha lövöd itt az öngólokat.
Az a helyzet, hogy az ismeretlen emberek lefitymáló " kioktatása", és sértegetése pont nem az intelligencia része. Azt a beképzelt, nárcisztikus, személyiségzavaros ömlengők csinálják, mert nincs jobb szórakozásuk, mint direkt bosszantani másokat.
Én meg azt kérdezem, neked melyik a kedvenc gyógyszered?
"A szex nem volt a legjobb, elég hirtelen történt és nekem szükségem lett volna több "
Ez is azt mutatja, hogy csak megdugni akart. Abszolut nem foglalkozott azzal, hogy neked is jo legyen.
Van pár ismerősöm, szex után csak akkor lépnek le, ha rossz volt valami, vagy valami nem volt szimpatikus rajtad/benned.
Aki csak dugni akar, az valóban egy hónapot udvarolhat, de csak az lép le az első szex után, aki nem elégedett valamivel. Ha csak dugni akarna és jó lett volna, lefektetne még párszor, amíg fel nem hozod, hogy mi van köztetek, akkor lépne le.
Milyen a tested? Milyen vagy az ágyban? Nem a nedvesedés lesz a gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!