Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nő nem köszöni meg a randit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő nem köszöni meg a randit. Baj ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A lannyal eddig kb 6x talalkoztunk, ebbol, nem haladunk gyorsan, de nem is ez a baj. Eddig barhanyszor meghivtam valahova, termeszetesen en fizettem, illetve az en otletem volt az egesz. Nem kenyerre kell a penz hala istennek, de gesztus szintjen nagyon de nagyon sokat jelentene nekem, ha vagy elovenne fizeteskor o is a tarcajat, vagy megkoszonne a meghivast, esetleg o hivna meg a kovetkezo alkalommal. Igazan normalis lanynak tartom, a kemia is abszolut meg van kozottunk, de ezen valahogy nem tudok atsiklani.. Ravezetni ovatosan mar probaltam azzal, hogy elmeseltem, hogy nekem mi szokott jol esni, stb. Ti mit tennetek?

#randi #gesztus #megkoszones
2018. ápr. 17. 01:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Baj.
2018. ápr. 17. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem akarsz konkrétan rákérdezni, marad a taktikázás.

Mondd le a következő randit, mert közbejött valami, és nem fér bele anyagilag a mozijegy pl.

Vagy csak szimplán, ha szóba kerül, hogy hova mentek legközelebb, mondd, hogy mi lenne, ha kirándulnátok pl. vagy ilyesmi, mert most nem nagyon fér bele neked a vacsi/akármi.

Előbbi esetben normális csaj felajánlja, hogy akkor fizet ő, ne maradjon el a randi (mert ugye, vágyik a társaságodra); utóbbi esetben meg nem húzza a száját, mert mindegy, mit csináltok, ha veled lehet.

2018. ápr. 17. 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egy alakuló kapcsolatnak a fizetés körüli mizéria mindig is egy halál kínos pillanata volt. Lehet hogy ő is így van vele. N
2018. ápr. 17. 10:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy köszönöm kinyögése nem a kereseten múlik. Alap kellene, hogy legyen, hogy legalàbb annyit mond, hogy köszöni a meghívást. Tekintve, hogy hatszor talàlkoztatok már egy jól éreztem magam is bőven elfért volna a köszönöm mellett. Arról nem is beszélve, hogy hat alkalom alatt egy fagyira/kávéra/sütire ő is meghívhatott volna akkor is, ha nincs állandó keresete. Az a pàrszáz forint az ösztöndíjba/zsebpénzbe/diákmunkás fizetésbe is bele kellett volna, hogy férjen.

Mielőtt összeköltöztünk a párommal, màsfél-két év után is megköszöntem, ha meghívott valamire, és fordítva is ugyanígy volt. (Most is megteszem, ha úgy van, de azóta hàzasok vagyunk és közös kasszán vagyunk, így jóval ritkább a kèrdésben említett klasszikus meghívás.)

2018. ápr. 17. 14:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Baj
2018. ápr. 17. 14:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt hogy milyen gyorsan haladunk, azt bizzatok ram. 1 hogy nem vagyunk ugyanolyanok, 2 hogy valahol szerintem pozitivum is, ha komolyra vagyik az ember, hogy nincs csok vagy dugas a masodik talalkozon. Koszi a sokfele megkozelitesu valaszt. Azert azt erzem ezek alapjan, hogy tenyleg nem varok el tul sokat a leanyzotol. Amugy side info de az elotte levo 5 lany kozul 1 koszonte csak meg, de rola meg kiderult hogy idegi roncs szegeny.
2018. ápr. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!