Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresem a lányt a 61-es villamosról! Segítesz?
Sziasztok!
Első sorban neked írok, szőke, kék szemű lány! A városmajornál szálltál fel a héten, nekem pedig a jános kórháznál kellett leszállnom. Ha olvasod biztos emlékszel rám, mert az utolsó pillanatban ugrottam le!!
Aki olvassa, segítsen megtalálni a lányt, mert randizni szeretnék vele!
Szerdán történt ez, bár oda akartam adni a telóm mielőtt leugrok hogy felhívjam egy fülkéből és talizzunk, de egy megbeszélésre rohantam és amellett hogy pontosan a címet sem tudtam késésben is voltam.
Utólag rosszul éreztem magam, de úgy érzem hogy ezzel a kérdéssel megtalálhatjuk egymást!
Szerintem én vagyok az.
a nevem Béla és műbútorasztalos vagyok. Titokban szőke lánynak öltözve járom a vidéket, hogy ott legyek ha valahol felüti a fejét a gonosz vagy ártatlanok szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!