Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lanyok miert nem tartjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok miert nem tartjak a szemkontaktust?

Figyelt kérdés
Eleg zavaro, hogy en nyitott vagyok egy szemezesre. mig a lanyok nem igazan. Igy hogyan mennek oda hozzajuk?
2018. ápr. 9. 14:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

De miert vannak ilyen eloiteletek a buszon, utcan valo ismerkedessel kapcsolatban. Ez olyan mint a tarskeresovel kapcsolatos eloiteletek. Most tenyleg, mi egy idealis ismerkedesi hely? A buli ahol reszegen nyaljak egymast az emberek ugy, hogy meg egymas nevet sem tudjak? Miert rosszabb ennel egy normalis jozan beszelgetessel indulo ismerkedes?

2018. ápr. 9. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 nem magáról a helyről van szó, hanem arról, hogy nem akar minden nő ismerkedni. Aki nem akar, az sehol sem akar. Aki nem akar ismerkedni, az ne is adja a férfiak alá a lovat szemezéssel.
2018. ápr. 9. 22:20
 13/15 A kérdező kommentje:
De hát az, hogy akar vagy nem akar az nem döntés kérdése, hanem azon múlik, hogy néz ki a pasi végülis. Nem?
2018. ápr. 9. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:

"De hát az, hogy akar vagy nem akar az nem döntés kérdése, hanem azon múlik, hogy néz ki a pasi végülis. Nem?"

De, döntés kérdése. Lehet, hogy több éve együtt vagyok valakivel, akit szeretek és tisztelek annyira, hogy nem szemezgetek idegen "helyes fiúkkal". Lehet, hogy férjem és gyerekeim vannak és boldog vagyok a családommal, nem érdekelnek más férfiak. Lehet, hogy tegnap szakított velem a barátom és nem vagyok kíváncsi más pasikra. Lehet, hogy amúgy nincs senkim, de elfoglalt vagyok, élem az életem és jól érzem magam így. Nehogy azt hidd, hogy ha jól nézel ki, akkor bármelyik nő csak úgy rádveti majd magát.

2018. ápr. 10. 06:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nem előítélet, ezt úgy hívják, hogy tapasztalat. A nőkre nézve egy idegen férfi a legnagyobb veszélyforrás lehet ezért természetes, hogy óvatosak. Plusz igen, a többségnek valami dolga van, tudod, és nincs ideje meg kedve sem arra, hogy feléd nézelődjön.
2018. ápr. 10. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!