Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok miert nem tartjak a szemkontaktust?
10
De miert vannak ilyen eloiteletek a buszon, utcan valo ismerkedessel kapcsolatban. Ez olyan mint a tarskeresovel kapcsolatos eloiteletek. Most tenyleg, mi egy idealis ismerkedesi hely? A buli ahol reszegen nyaljak egymast az emberek ugy, hogy meg egymas nevet sem tudjak? Miert rosszabb ennel egy normalis jozan beszelgetessel indulo ismerkedes?
"De hát az, hogy akar vagy nem akar az nem döntés kérdése, hanem azon múlik, hogy néz ki a pasi végülis. Nem?"
De, döntés kérdése. Lehet, hogy több éve együtt vagyok valakivel, akit szeretek és tisztelek annyira, hogy nem szemezgetek idegen "helyes fiúkkal". Lehet, hogy férjem és gyerekeim vannak és boldog vagyok a családommal, nem érdekelnek más férfiak. Lehet, hogy tegnap szakított velem a barátom és nem vagyok kíváncsi más pasikra. Lehet, hogy amúgy nincs senkim, de elfoglalt vagyok, élem az életem és jól érzem magam így. Nehogy azt hidd, hogy ha jól nézel ki, akkor bármelyik nő csak úgy rádveti majd magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!