Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lanyok miert nem tartjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok miert nem tartjak a szemkontaktust?

Figyelt kérdés
Eleg zavaro, hogy en nyitott vagyok egy szemezesre. mig a lanyok nem igazan. Igy hogyan mennek oda hozzajuk?
2018. ápr. 9. 14:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek megvan rá az oka. Van, aki csak szimplán nem figyel vagy észre sem vett, van, aki félénk. Én pl azért, mert általános suliban sokat bántottak, ettől nagyon zárkózott lettem, nehezemre esik mások szemébe nézni. Beszélgetéskor már rászoktattam magam, hogy az illető szemébe nézzek, így nem hisznek bunkónak, de idegeneknek még mindig nem szoktam az arcába bámulni az utcán, tömegközlekedésen, boltban, suliban, stb.
2018. ápr. 9. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Mert nekem pl van párom
2018. ápr. 9. 14:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha nem csak bámulnál hanem figyelnél is. Ha egymásra néztetek utána nézd a reakciót amint elkapja a tekintetét. Zavarba jött? Grimaszol?Forgatja a szemét? Nagyokat nyelt? Megnyalta a száját? Apró gesztusok amiből sok minden leszűrhető ez alapján viszont arra is rájöhetnél, hogy érdemes-e odamenni vagy sem. Ehhez felesleges szemkontaktust tartani egymással, nekem sem menne.
2018. ápr. 9. 14:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem pl. elég érzékeny a szemem a fényre. Ha süt a nap napszemüvegben nem illik a másikkal beszélgetni, rossz ha nem látja a szemed a Veled szemben álló. Ha leveszem hunyorgok....

Ennek ellenére nekem is fontos,hogy akivel beszélek azzal egymás szemébe nézzünk. Ha nem így történik olyan, mintha nem figyelne rám, és ez viszont is így lehet.

Utcán, tömegközlekedésen már más a helyzet. Ha megnézed aki szemben jön/ül Veled Ok, de bámulni nemigazán illik.

Én is szoktam figyelni az embereket, mert hát igen, előre nézel. De nem szoktam rajtafelejteni a tekintetem senkin.

Az utcán kevesen ismerkednek, főleg nem kizárólag szemkontaktus útján. Inkább mondj egy kedves mondatot, vagy tegyél egy gesztust Felé. Pl. előreengeded a felszállásnál, átadod a helyed, vagy útbaigazítást kérsz.

2018. ápr. 9. 14:49
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

Azért nem tartják a szemkontaktust, mert nem érdekled őket, és nem akarják, hogy odamenj hozzájuk. Ez nem olyan bonyolult.

Ne aggódj, aki bejön nekik, annál ők azok, akik keresik a szemkontaktust.

2018. ápr. 9. 14:58
 6/15 kicsiTamara ***** válasza:
Utcán, járművön nem szemezek senkivel, igyekszem kerülni, hogy bárkinek is a szemébe nézzek, mert sok férfi ezt bátorításnak veszi, és utcán nem akarok senkivel ismerkedni. Természetesen ha valakivel beszélgetek, akkor a szemébe szoktam nézni.
2018. ápr. 9. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Amelyiknek tetszel az tartja a szemkontaktust hidd el. Esetleg a beszarik nem, de azokkal nem is kell foglalkozni.
2018. ápr. 9. 17:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Felenkek
2018. ápr. 9. 18:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Tehat akkor belevalo laza tokos csajok tartjak csak a szemkontaktust azokkal a pasikkal akik bejonnek nekik? Mekkora lehet az aranyuk, es mekkora felenk lanyok aranya akik nem merik tartani?
2018. ápr. 9. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Egy sima szemezés még sokaknál oké lenne, de sok férfi annyira felbátorodik rajta és vérszemet kap, hogy egyből jön leszólítani a nőt, ismerkedni. Mivel a legtöbb nőnek nem ez a vágya a buszon, villamoson, utcán, ezért inkább nem is szemeznek, ennyi az egész.
2018. ápr. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!