Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok miert nem tartjak a szemkontaktust?
Nekem pl. elég érzékeny a szemem a fényre. Ha süt a nap napszemüvegben nem illik a másikkal beszélgetni, rossz ha nem látja a szemed a Veled szemben álló. Ha leveszem hunyorgok....
Ennek ellenére nekem is fontos,hogy akivel beszélek azzal egymás szemébe nézzünk. Ha nem így történik olyan, mintha nem figyelne rám, és ez viszont is így lehet.
Utcán, tömegközlekedésen már más a helyzet. Ha megnézed aki szemben jön/ül Veled Ok, de bámulni nemigazán illik.
Én is szoktam figyelni az embereket, mert hát igen, előre nézel. De nem szoktam rajtafelejteni a tekintetem senkin.
Az utcán kevesen ismerkednek, főleg nem kizárólag szemkontaktus útján. Inkább mondj egy kedves mondatot, vagy tegyél egy gesztust Felé. Pl. előreengeded a felszállásnál, átadod a helyed, vagy útbaigazítást kérsz.
Azért nem tartják a szemkontaktust, mert nem érdekled őket, és nem akarják, hogy odamenj hozzájuk. Ez nem olyan bonyolult.
Ne aggódj, aki bejön nekik, annál ők azok, akik keresik a szemkontaktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!