Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljött a nyári szünet. Hol fogok nyáron megismerni egy szexi kedves fiút ha még suliba sem járunk?
Szerintem járj be még suliba hátha lesznek ottszexi kedves fiuk.Ha nem jön be csak kiálsz az utszélére és csak ugy jönni fognak a jelentkezők.
"WTF" 17 f
tegyél fel egy képet valahova linkeld be ide, aztan a jelentkezokkel majd a részleteket letárgyalod... sztem ennyi... ne variald tul
21F
Nekem van egy tuti tippem! Járj kocsmákba ahol vetítik a foci VB-t. Tele van "éhes" fiúkal minden hely.
Nah jó vadászatot!
ne aggódj én is hasonló cipőben járok
18/f, buliba én sem járok, ellenben nem lessz valami lapos nyaram. lokimeccs, koncert, fürdő, lokimeccs és így tovább. kb minden hétre van már valami betervezve.
menjetek el pölö stranda vagy a városban sétálgatni vagy nem is tudom. az a lényeg hogy ne otthol ülj a gép előtt hanem mozdulj ki a szabadba. azt meg felejtsd el hogy csak a suliban találhatsz pasit. hidd el azok mindenhol ott vannak csak te lehet hogy máshol nem figyelsz annyira és nem veszed észre őket. nyisd ki a szemed és járjatok el sétálgatni. meg ha már a balcsi melett lesztek akkor nézz szét a beachen is. ott is lesznek biztosan jó pasik. igaz azok max ilyen futókalandok lennének
linkelj képet és mi eldontjuk jó vagy-e... :D
vagy tedd fel kérdésként azt... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!