Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eljött a nyári szünet. Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljött a nyári szünet. Hol fogok nyáron megismerni egy szexi kedves fiút ha még suliba sem járunk?

Figyelt kérdés
Csak engem tesz szomorúvá a nyári szünet vagy másokat is?Már előre látom hogy pasi nélkül kínlódóm nyáron.
2010. jún. 11. 21:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

ez a baj, hogy ugy nézki, nagyon ,,függeni" akarsz vkin

figyelj, elmész strandra vagy akármi, ott mindig vannak fiúk

és nemvagyunk jósok hogy megmondjuk, hogy hol fogsz mnegismerni egy szexi kedves fiút. de azért soksikert!

2010. jún. 11. 21:19
 2/20 anonim ***** válasza:
én meg lány nélkül vagyok :-S Bulikba nemjárok. Igy a szünet elején ugy érzem hogy tök lapos nyaram lesz, de remélem nem lesz igazam
2010. jún. 11. 21:20
 3/20 anonim ***** válasza:

járj a barátokkal olyan helyekre ahol pasik vannak..nem csak a suliban lehet velük találkozni :)

a jelenlegi páromat a strandon ismertem meg..jelentem 2 éve együtt vagyunk :)

szóval hajrá menj strandra, este sétálj barátnőkkel a városban, cukrászda, pláza, szórakozóhely bárhol meg lehet találni a hímnemű egyedeket :D

2010. jún. 11. 21:21
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
A Holdon.
2010. jún. 11. 21:21
 5/20 anonim ***** válasza:
pasi függő
2010. jún. 11. 21:22
 6/20 A kérdező kommentje:
de ha a barátnőim elutaznak én meg egy kis balaton-menti faluban leszek egész nyáron? én is úgy érzem hogy nem fogom kibírni ezt a nyarat.
2010. jún. 11. 21:23
 7/20 A kérdező kommentje:
ja és 16 vagyok
2010. jún. 11. 21:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom te hogy vagy vele, de én már alig várom,hogy vége legyen a vizsgaidőszaknak :)
2010. jún. 11. 21:35
 9/20 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt barátnőm... olyan suliba járok ahol 99,98%-ban csajok vannak... de nem vagyok elkeseredve.

nekem pont ez lehet az az időszak amikor összejöhet :)

keress olyan helyeket amiket élvezhetsz és biztos lesznek ott srácok is...

pl: menny biliárdozni

2010. jún. 11. 21:49
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem járk be még suliba hátha lesznek ottszexi kedves fiuk.Ha nem jön be csak kiálsz az utszélére és csak ugy jönni fognak a jelentkezők.

"WTF" 17 f

2010. jún. 11. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!