Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mennyi netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyi netes beszélgetés után várnátok, hogy randira hívjon a pasi? És ha nem hív azon az időn belül, jeleztek neki, vagy csak hanyagoljátok őt?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
2-3 nap. Utána hanyagolom.
2018. ápr. 4. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem időhöz kötött, hanem minőségi beszélgetéshez. Csak a minőségi beszélgetés során derül ki, hogy egyáltalán érdemes-e arra, hogy elmenjek vele randizni.
2018. ápr. 4. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Változó, de általában pár nap vagy 1 hét után megszokták kérdezni. Ha nem hozza fel, de én meg akarom ismerni személyesen is, akkor ezt jelzem neki.
2018. ápr. 4. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én F vagyok, de max pár nap. Felesleges húzni, úgyis élőben dől el van e kémia meg komolyan gondoljátok-e az ismerkedést.
2018. ápr. 4. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Legalább 5-7 nap. Teljesen ismeretlen emberrel sehová nem megyek. 2 héten belül semmiképp nem talàlkoztam senkivel egyébként sem . Kell egy kis idő, hogy eldöntsük érdemes e talàlkozni egyàltalàn. Nàlam az egy hónap netes beszélgetés volt a legtöbb , de egy hét utàn hívott randira az exem anno.

A férjemmel 2,5 hét utàn talàlkoztam először, ő az első ismerkedős hét végefelé hívott el.

Azért , aki 2 hét ismerkedés után sem hívott el, azt màr hagytam a fenébe. Az nekem sok, ilyenekhez se kedvem se türelmem, de ilyen csak egyszer volt. Èn úgy voltam vele mindig, hogy ha valaki nem hív el 2 héten belül sem, akkor nem érdeklem és kész. Nem jelezgettem senkinek. Aki annyira nem férfi, hogy az érdeklődése ellenére is képtelen kezdeményezni, azt inkàbb elkerültem. A hatàrozott férfiak tetszettek mindig, nem a nyàmnyilàk.

2018. ápr. 6. 08:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: egyetértek veled, én is így gondolom.
2018. ápr. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!