Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudott ennyire átvágni? :S
A helyzet a következő: én egy harmadéves gimnazista fiú vagyok, eléggé ilyen visszahúzódóbb típus voltam mindig is. Van egy lány osztálytársam, aki nagyon népszerű az iskolában, ilyen tipikus suli szépe gazdag szülőkkel.
Mivel én elég jó vagyok a reáltárgyakból, ő viszont egyáltalán nem, ezért megkért, h picit korrepetáljam őt. Először eléggé zavarba jöttem, mert egyébként nem szoktunk beszélgetni, meg nem is vagyunk egy kategória, de azért természetesen elvállaltam.
Teltek a hetek, haladtunk is az anyaggal én meg szépen lassan kezdtem picit belezúgni. Jól elbeszélgettünk mindig, úgy éreztem kedveli a társaságomat ő is.
Most az év végére sikerült is javítania két osztályzatot, szóval eredményes is volt a dolog. Igen ám, de ekkor ért a hidegzuhany, amióta javított a jegyein és végeztünk a korrepetálással azóta szinte teljesen levegőnek néz. Utólag tudtam meg pl. h szervezett egy házibulit, ahova engem meg sem hívott :(
Most jelenleg totál szánalmasnak érzem magam, h ennyire hülye voltam, h elhittem, h esetleg tényleg kedvel engem és nem csak a matek miatt volt velem. Biztos rajtam röhögnek most a haverjai is :S Az ilyen szép és gazdag lányok tényleg mindent megtehetnek az emberrel ? :(
Nem azt vártam el, h a karjaimba ugorjon, de azt hittem, h egy minimális barátság azért alakult ki köztünk. Igen hülye voltam, h elpazaroltam az időmet (bár én nagyon élveztem a dolgot), de olyan szép ez a lány, tényleg teljesen megbabonázott :P Szerintem ennyit megérdemeltem volna, h elhív a bulijába, ha már szívességet tettem neki :(
Biztos azért is esik ilyen xarul, mert mondom eléggé belezúgtam sajnos
Nyugi nem röhög rajtad senki és nem is vágot át.
Te se vesztetél semmit jól érezted magad segitetél önzetlenűl egy emberen és te is tanultál egy komoly dolgot. Ha legközelebb találkozol egy csajal akivel jól elvagy nem esel automatikusan bele hidd el ezzen mindenki átesik.
Nincs igaza az első válaszolónak, nem kellett volna elküldeni, de meg kellett volna kérdezni tőle, hogy mennyit szeretne fizetni, ha nem tud árat mondani mondasz te.
1000ft/óra és ő jön a ti házatokhoz vagy egy semleges helyen találkoztok. De a pénzhez mindenképp ragaszkodnod kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!