Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért várják el egy férfitől, hogy karrierista legyen?
Nem minden nő várja el, csak egy részük.
Valószínű ez a réteg az alábbi két ok egyike miatt: hogy ők költhessék el a férfi pénzét meg rajolhassanak a drága autóban stb.
VAGY
Ők maguk is karrieristák és ez a természetes.
De vannak olyan nők akik tipikus "Családi csókát" keresnek akinél a gyerekszeretet, önfelálodzás stb. a fontos érték.
De van aki "életművész" férfit szeretne akivel közösen élnek bohó életmódot - mások szemében brutál szegénységben általában olcsó-minimálbútoros lakásban, sokszor az utcán éjszakázva "alibi-munkákkal".
Mert en is az vagyok.
Es nem csipem a motivalatlan embereket 150 rugo nettoval.
Kinek mit jelent a karrierista, ugyebár.
Nekem a nemkívánatos karrierista férfi az, aki napi 10 órát van a munkahelyén, további 4-5-öt dolgozik itthon, alszik éjjel 4 órát, ezentúl anyagcserél és eszik, és kb. a munka a mindene. És minden a munkának van alárendelve, ideértve a családot is. Ez nem kéne.
Viszont ismerek pasast, aki szerint az már karrierista, ha valaki a gyárszalag mellől tovább szeretne lépni. Na ezt a fajta "karrierista" viselkedést én is elvárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!