Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány,40-es pasi működhet?
Egy 40-es pasi elvhívott randizni a napokban,de annyit mondtam neki hogy még át kell gondolnom mielőtt választ adok a randevúra.
Nekem egyébként bejön a pasi,és eddig csak nálam fiatalabbakkal voltam együtt és az nagyon nem működött...
Szerintetek csak szexelni akar vagy kapcsolatot is?Elmondása szerint már 1-2 éve odavan értem,de vannak gyerekei is és családja is!
Szerintetek egyszer-egyszer találkozzak vele?
"Nyilván nem vele képzelem el a jövőmet...Max. egy rövid kapcsolatba mennék bele.."
Hagyjátok, úgy látom, ő már eldöntötte, nem igazán kíváncsi az erkölcsi beszédekre.
Kérdező, én is azt mondom, hogy ne kezdj vele, de úgyis menni fogsz, és majd jól belezúgsz, míg ő csak szexre használ. Úgy fogsz sírni, mint a pasi kiskorú gyerekei, akik nem kapnak ebéd előtt édességet. Ha szerencsés vagy, akkor még egy felbőszült feleség is betalál majd, és a szüleid sem lesznek rád büszkék. Hajrá!
... És boldogan éltek, míg meg nem haltak.
Ja nem ez nem az a történet.
Kérdező!
Családos emberrel rövid kapcsolat is pusztításhoz vezethet, és képzeld, el, nagy rá az esély, hogy Te is sérülni fogsz.
Manapság qrva nagy divat ez az "adjuramistenderögtön" mentalitás, rohadt mindegy, mi az ára, mert "nekemezjár". Náladnál érettebb és bölcsebb emberek tudnak mérlegelni, Te nem (vagy csak nem akarsz). Ha a legrosszabb forgatókönyv válik valóra, a legnagyobb vesztesek a gyerekek lesznek - és mi. Ugyanis "kinevelődik" még egy olyan generáció, amelynek tagjai sz@rnak mindenre, mert velük is ki...sztak (jelen példánál: Apu dobta Anyut egy fruska miatt), így egyre több lesz a hasonló eset...
Kérdező! Tuti van nem foglalt pali is, aki az ideálod. Ha mégis meg akarod próbálni, ne húzd fel magad, ha cafkának titulálnak, és állj bele a pofonokba.
32/F
Max egy randi...
Na jó, két randi...
Aztán mire észbe kapsz, már két éve kúrogat, te meg minden este telesírod a párnád, amiért a feleségével alszik összebújva.
Naív vagy. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor egy randi is felesleges. Ez egy hűtlen pöccs, aki csalja a gyerekei anyját, hazudik mindenkinek, csak a farka után megy, és csak használni akarja a puncid. Komolyan ez az ideálod?
Komolyan nem találsz 18 évesen jobbat, csak egy 40-es, kanos családapát?
Ez elég sokat elmond rólad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!