Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan bámul, nem veszi le rólam a tekintetét. Mi ez már?
Ha egy lány folyamatosan bámul, nem veszi le rólam a tekintetét. Mi ez már?
Nyiltan belenéz a szemembe, még akkor se veszi le. Ha már közel vagyok hozzá köszönök neki akkor is nyiltan bámul. És amikor már elmentem volna mellette lesütötte a fejét rám. Majd 2 gyors pilogás
Ismerjük egymást, de nem vagyunk szoros kapcsolatba.
21F
18L
Köszi a válaszokat. Nem értem mert valamikor nagyon bunkó volt lehordott mindennek ennek már kb 6 éve. Azóta találkozunk, vagyis néha látom, elmegyek mellette köszönök neki, és ennyi. Ezt nem szokta csinálni velem, szabályosan mozdulatlanul bámult/nézet amikor mentem felé.
Nem vagyok csunya, olyan közepes átlagos vagyok.
Második: Hogy százas - e vagy sem, nem tudom.
Harmadik: Hogy képzelném már be, ha nem tudsz mást írni csak fölényeskedni ne írj hülyeséget.
" lesütötte rám a tekintetét"
Lesütötte RÁD? azt hogy kell? Vagy lesüti, és akkor nem néz rád, vagy reád néz, de akkor szó sincs lesütésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!