Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha félek randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha félek randizni? 19/l

Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Te vagy a nő, mitől félsz? Nem neked kell teljesíteni.
2018. márc. 26. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Valamilyen szinten en is felek randizni , ezert van az hogy nem tekintem randinak, es nem tervezek meg semmit es nincs is elvarasom az esterol, igy pedig mar nem olyan felelmetes!
2018. márc. 27. 00:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy félsz?

Ha pl. rettegsz és szorongsz, félsz mások közeledésétől, nem mersz semmilyen kapcsolítot kialakítani (tehát barátkozni se) stb. és tényleg az egész életedre rányomja a bélyeget, akkor az valóban nem jó és azzal tenni kell valamit. Ebben az esetben szerintem érdemes lehet elbeszélgetni egy pszichológussal.

Ugyanakkor, ha csak szimplán arról van szó, hogy pl. bizonytalan vagy, izgulsz, hogy mit gondol a másik, nem nagyon tudod, hogy hogyan kellene viselkedned vagy közeledni a másikhoz, félénkebb vagy, nem tudsz mindenre rögtön megfelelően reagálni stb., akkor azzal nincsen baj, ez egy természetes dolog. Ennek nagy része szerintem abból adódik, hogy még tapasztalatlan vagy, új a szituáció és idővel majd megszokod. Valamint ez nagyban múlik a személyiségeden is, a habitusodon. Én pl. szintén így voltam vele. Eleve inkább egy visszahúzódóbb, csendesebb, introvertáltabb típus voltam. Valamint még tapasztalatom sem volt, új volt az egész helyzet és nem nagyon tudtam, hogy most mégis mi van, picit kellemetlen volt, zavarban voltam, féltem tőle, hogy mit gondol, mi lesz ebből stb., de idővel, ahogy jobban megismertük egymást ezek a dolgok rendeződtek. Úgyhogy emiatt szeritnem nem kell aggódni:)

2018. márc. 27. 23:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is félénkebb vagyok, fiúként. De én azt csinálnám - a helyedben is - hogy előtte jó pár napig csak beszéltek, mondjuk neten vagy valami. Akár 1-2 hétig és utána már csak-csak lenne bátorságod hozzá. :)
2018. jún. 5. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne is erőltesd! Ráérsz a 20-as éveidben! Nem fogsz túl sokáig "petrezselymet árulni"!
2018. jún. 7. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!