Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy lány aki tetszik de én nem jövök be neki.Próbálom elfelejteni de nem megy. :(2010. jún. 10. 21:29
1/3 anonim válasza:
Ne csüggedj, egyáltalán miből gondolod hogy nem jössz be neki. Próbálj meg bókolni neki, pl. dicsérd meg a haját.
2/3 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam de lekoptat.
2010. jún. 10. 21:55
3/3 anonim válasza:
Általában a lányoknak az egykorúak nem jönnek be(kivétel persze van).Én meg abszolút nem járnék osztálytárssal egyéb okok miatt.
Keress egy másik lányt akinek bejössz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!