Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz volna, ha a volt tanáromat elhívnám randira? És egyáltalán, mit mondjak neki? Hogy hívjam el?
Azt hiszem meg van a tanárod is.... http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__91..
Sok sikert :)
Hát szerintem ha jóba vagytok hívd el esetleg fagyizni..nekem is az van tervbe hogy elhívom tanárnénimet holnap fagyizni ^^ remélem eljön
Nos őőő szerintem próbáld meg a fagyizást s hátha!!
Drukkolok ;)
21 40 vok megint....szivesen
am nekem volt barátom 5 évvel idősebb nálam, nyelvi szakon végzett és azon nevettünk, h én még gimis vtam mikor neki már tanítási gyakorlata volt, szal ha a mi giminkben lett vna....
ha meg egyetemista vagy más, akkor kb egyáltalán nincs akadája, csak vhogy az jött le h gimis, abbol amit írtál...majd írd meg a fejleményeket! :D
kérd meg, hogy korrepetáljon és a korrepetáláson kezdjetek el beszélgetni. keress közös dolgot amit szerettek.
aztán hívd el olyan helyre amit mind a ketten szerettek.
L/18
Tényleg jó lenne,ha megírnád hány évesek vagytok!!
Amúgy pedig miért ne lenne esélyed?? Az érettségi bankettünkön a fiatal földrajz tanárunk felkért engem táncolni,és azt sugdosta a fülembe,h milyen jól nézek ki,meg tegeződhetnénk,stb... Annak ellenére,h tudja-van barátom... Szóval ezzel csak annyit akartam,h esélyed simán lehet... :) Rem tudtam segíteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!